13/02/2012

Blog Review : Nurul Syaza


Hari ni Chipmunk nak buat review. Tapi before tu better Chipmunk terang dulu kenapa Chipmunk buat review ni. Sebab ada jugak yang komen minta di-review jugak. Takut nanti ada yang terasa. Yela, Chipmunk ni pun manusia jugak, tak perfect pun jadi tak boleh nak puaskan hati semua orang. Sebenarnya review-review ini dibuat adalah disebabkan entry yang INI, dan senarai blogger yang berjaya meneka dan layak untuk di-review ada dalam entry yang INI. Jadi lepas ni kalau ada yang minta lagi tu tunggu Chipmunk suruh teka gambar yang lain pulak ye. InsyaAllah ada lagi, kalau ramai yang nak.

Jadi hari ini, giliran siapa pulak untuk direview lepas kak Puteri (SINI), kak Miya (SINI) dan jugak Cik Syamimi (SINI). Ada dua orang je lagi kan. Macam biasa, tengok gambar header dulu.


Ni adalah header adik Syaza. Simple je. Tapi sedap mata memandang. Mula-mula masuk blog ni mesti rasa macam berada di angkasa lepas je. Banyak sangat bintang-bintang berkelipan. Macam lost in space sekejap.


Adik Syaza ni muda lagi. Umur baru 14 tahun. Terasa tua sekejap. Baca blog adik Syaza ni banyak mengingatkan Chipmunk masa time sekolah-sekolah dulu. Bila dah lama tinggalkan sekolah ni rasa rindu sangat-sangat. Rasa macam baru je semalam habis paper last SPM dulu, ingat lagi paper Bio 4 Disember tu. Padahal dah hampir 6 tahun dah. Pendek cerita memang menggamit memori lah.

8 comments

2/13/2012 09:48:00 am

Muda lagi...Header comel..^^

2/13/2012 04:29:00 pm

dah terjah adik syaza juga.. blog dia mmg simple senang nak load. :)

2/13/2012 09:14:00 pm

wahhh!! biru la blog dia..sama la kite.. :) nice kan wane biru .. dah follow dah :)

2/14/2012 01:27:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

tu la.. teringat zaman budak2 dulu.. hehe

2/14/2012 01:27:00 pm

@Aida Omar

betul2.. hehe

2/14/2012 01:28:00 pm

@nur nadzirah

=)

2/14/2012 10:39:00 pm

auw ^^ ! thanks akak sebab tolong review kan blog syaza :)

2/16/2012 12:47:00 am

@syaza

same2.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...