07/02/2012

Blog Review : Puteri Kasih


Seperti yang dah dijanjikan dalam entry INI dan INI, Chipmunk akan buat blog review dan kali ni Chipmunk akan review blog Puteri Kasih. Mesti ramai yang kenal kan? Ala, yang ini.....


 

Kak Puteri ni sangat baik, sangat peramah jugak. Dan blog kak Puteri jugak dah jadi antara blog yang pertama Chipmunk terjah sebaik sahaja Chipmunk start blogwalking. Isu-isu semasa dan jugak banyak info yang boleh kita dapat dari blog kak Puteri ni. Pendek cerita entry-entry yang menarik dan jugak berguna. Dan paling penting kak Puteri pun suka kucing jugak, sama la macam Chipmunk. Dan tak lupa, yang ni...


Ini adalah E-novel kak Puteri dan yang latest adalah Cinta Ini Takdirku. Before tu pulak adalah Setulus Kasih Maria. E-novel kak Puteri yang latest ini lah yang buat Chipmunk tak sabar untuk terjah blog beliau setiap petang sebab time tu la kak Puteri akan publish sambungan e-novel beliau. Semakin panjang Bab e-novel tersebut semakin menarik ceritanya. Macam yang Chipmunk pernah bagitau kak Puteri dulu, harap-harap kak Puteri tak kering idea mengarang untuk menjadikan e-novel beliau lagi menarik dan makin best untuk dibaca. Dah habis e-novel yang sekarang ni, boleh la karang yang baru pulak ye. Kalau berminat boleh la klik SINI untuk membaca. Tapi Chipmunk bagi warning dulu, sangat addicted tau. 
 
Jom la ramai-ramai terjah Kak Puteri. Sebarang komen dan pertanyaan mesti akan dilayan. Jangan risau, kak Puteri tak makan orang. =)

p/s: First time review blog orang ni. Kalau ada salah silap minta maaf ye.

18 comments

2/07/2012 12:11:00 pm

:D klik nak singgah blog tulahh

2/07/2012 12:31:00 pm

ayat akhir tu buat sis tergelak....sis memang tak makan org...tapi sis teringin nak makan kek lapis hasil tgn adik sis ni :P

thanks dear sebab sudi review blog sis ni...terharu sangat :)

2/07/2012 03:45:00 pm

blog nie best! da terjah..hihi

2/07/2012 04:25:00 pm

Terjah sana!^^

nice2 !! kak puteri buat novel tu sndiri ea? npe ta uat buku terus? huhuhu

2/07/2012 07:56:00 pm

Waa ade blog e novel.. Writer wanna be la ni ye.. Hehehe.. :)

2/07/2012 09:12:00 pm

rajin sungguh buat blog review yer :D

2/08/2012 02:49:00 pm

dengar psl e-novel tu terasa nak terjah plak pasni ;)

2/08/2012 11:36:00 pm

@Detective Fiqa

singgah jgn tak singgah.. hehe

2/08/2012 11:39:00 pm

@puteri kasih

wah.. hehe.. kalau ada rezeki nanti boleh la merasa tu sis..

2/08/2012 11:39:00 pm

@mira maisara

best kan? hehe

2/08/2012 11:40:00 pm

@zareliqa afiqa

=)

2/08/2012 11:40:00 pm

@✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ

tu kena tanya tuan punya badan tu sendiri la.. =)

2/08/2012 11:41:00 pm

@Liyana Zahim

saje kot.. utk mengisi masa lapang.. mana la tau nanti boleh jadi writer mcm akak jugak.. =)

2/08/2012 11:42:00 pm

@Eyeme

sebab dah janji bila dapt teka gambar dgn betul.. =)

2/09/2012 12:56:00 am

@Miss Purple Ungu

hehe.. novel tu best.. rugi tak baca.. =)

2/10/2012 04:54:00 am

thanz akak cute...nk follow blog kak puteri ni...;-)

2/10/2012 04:03:00 pm

@iEdYa AbDuLLaH

follow la.. akak ni best, xsombong.. peramah pulak tu.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...