20/02/2012

Blog Review : Ajim and The Wardrobe

Seperti yang dijanjikan, hari nie aku akan buat review tentang blog seseorang yang telah menjawab 'Teka Gambar' dengan jawapan yang hampir tepat iaitu En. Ajim. Nie first time aku buat review blog orang. Jadi, segala salah silap harap dapat dimaafkan. (En. Barney)

First of all, kita tengok header En. Ajim nie. Header dia simple je menggambarkan sifat lelaki yang sukakan sesuatu yang simple tapi sedap mata memandang. Dia juga ada beritahu yang parent dia berasal dari utara dan selatan.

"Mak aku orang utara while bapak aku orang selatan, so i'm ROJAK lah.
Oh Tuhan sedapnye rojak, kasi tabur kacang sket. Aisehmen!"






En. Ajim kita nie baru saja start berblogging. Teruskan usaha anda dan harap2 dia dapat ramai kenalan lagi. 1 lagi yang menarik, adalah qoute beliau. Aku agak tertarik jugak dengan kata-katanya.


"When people walk away from you, let them go. Your destiny is never tied to anyone who leaves you, and it doesn't mean they are bad people. It just means that their part in your story is over"




Jadi korang boleh lah terjah ramai2 ke blog dia. Ada jugak info yang berguna yang boleh kita baca. Korang boleh pergi ke blog En. Ajim nie di SINI. ^^

14 comments

2/20/2012 10:46:00 am

sangat menarik kata kata tu.. ;)

2/20/2012 11:51:00 am

terjah reramai jom..:)

p/s :: ala..tak boleh lah culik...pinjam 5 minit tu boleh lah...:D

2/20/2012 12:21:00 pm

suka dengan quote itu...nak terjah dia jap :)

2/20/2012 01:28:00 pm

otw nak terjah ^^

2/20/2012 09:40:00 pm

rajinnya buat blog review. heee.

2/21/2012 01:14:00 am

singgah dan follow anda dari blog nelly =D

2/21/2012 10:14:00 pm

tror tuan blog ni boleh tau sifat blogger melalui headernye je.. so my header lak? =P

2/21/2012 11:37:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

betul tu sis.. :)

2/21/2012 11:38:00 pm

@Miss Nadya

jom jom.. hehe

ala, 5 minit sekejap sgt.. =P

2/21/2012 11:38:00 pm

@puteri kasih

hehe.. =)

2/21/2012 11:39:00 pm

@Detective Fiqa

=) =) =)

2/21/2012 11:39:00 pm

@m!3yr4h_LolLy

blog review yg tertangguh. dah janji dulu, kalau dapat teka gambar nak review blog.. =)

2/21/2012 11:41:00 pm

@SAYA BUKAN SAMDOL

thanks singgah.. dah follow blog kamu jugak.. =)

2/23/2012 07:23:00 pm

@kay_are

hahaha.. bese la.. kita laki.. agak2 je teka tu..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...