19/02/2012

Cik TengTeng ada DUA lah!


Ini adalah post ke 200 blog ni. So, kita lupakan pasal entry semalam (INI). Tapi before tu nak susun jari dulu nak minta maaf kot-kot ada yang terasa. (Eh, terasa ke?). Tapi sebetulnya Chipmunk bukan marah tau, just menyuarakan je. Baca betul-betul yang tu. 
 
Kata nak lupa tapi masih lagi cakap pasal ni kan. Apa lah. Kesian Cik TengTeng. Dah lama tunggu nak catwalk kat red carpet blog ni. Gitu la kan? Since Cik TengTeng ada FB Page ni, jarang Chipmunk update pasal Cik TengTeng. Semua gambar-gambar kucing diva ni Chipmunk upload terus dekat FB Page je. 

Kelmarin la kot, ada kawan baru Cik TengTeng datang melawat. Nama beliau adalah Cik Girl. Cik Girl ni kecik lagi dari Cik TengTeng. Bapa saudara mak yang punya. Bila beliau tengok Cik TengTeng dan Cik Girl ni leka sangat mengukur keluasan rumah Chipmunk ni dari dapur ke bilik mandi sampai la ruang tamu balik, jadi beliau pun benarkan Cik Girl ni bermalam kat rumah Chipmunk.

Chipmunk try nak ambik gambar kucing retis ni berdua tapi memang tak boleh. Gambar-gambar di bawah ni je yang termampu. Sebab dua-dua nakal yang amat, sibuk mengukur rumah sampai tak sempat nak duduk bergossip.






Sehari je budak berdua ni dibiarkan, memang tunggang langgang satu rumah. Bila dah lari sana lari sini tu, semua yang menghalang diorang langgar je. Pening kepala nak melarang sekor-sekor. Dan bila tengok balik gambar-gambar ni, Chipmunk pun confuse. Mana satu Cik TengTeng, mana satu Cik Girl

p/s: Kalau berminat nak kenal Cik TengTeng lebih dekat boleh like FB Page Cik TengTeng di SINI.

28 comments

2/19/2012 12:47:00 pm

alolo...comelnye kucing...mesti ligat kn diorg ni

2/19/2012 02:43:00 pm

Lebih kurang sama dah...yg mana satu cik teng2 ni..Dua2 comel..geramnye tgk aksi diorg berdua..^^

2/19/2012 03:34:00 pm

comel!!

2/19/2012 04:50:00 pm

hehe...tobat la nana nak bela kucing kt uma,takut~~~~~~~~~~~~~~~~^-^

2/19/2012 06:00:00 pm

kalau tuan dia kompius, apetah lagi shaye -.-'

Anonymous
2/19/2012 06:20:00 pm

chumel em kucing :)

2/19/2012 06:20:00 pm

aww kucing chumel :)

2/19/2012 06:37:00 pm

wahhh kak. comellah :D hihi

2/19/2012 08:51:00 pm

comeyh !!

2/19/2012 09:37:00 pm

alahaiiii chomelnyerrrr :D
mintak satu bleh?

2/20/2012 11:55:00 am

kenapa comel sangat..:)

2/20/2012 04:25:00 pm

hyper active nye kucing ni.. hee

2/20/2012 07:30:00 pm

ramai bloggers kaki kucing..ehhh kaki manusia..tapi bela kucing..hihihi..xbela..so tumpang baca pun jadilah..hihihi

2/20/2012 11:11:00 pm

@Gadis Biasa

sangat! pening kepala nak jaga.. huhu

2/20/2012 11:12:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

saya pun dah confuse kak.. tengok sekali imbas sama je.. hehe

2/20/2012 11:12:00 pm

@Fayyazmii

hehe.. =)

2/20/2012 11:13:00 pm

@nanakimie

nape nana? takut ape? =)

2/20/2012 11:14:00 pm

@Eyeme

haha! dalam gambar same je.. =)

2/20/2012 11:14:00 pm

@Anonymous

=)

2/20/2012 11:15:00 pm

@Nurul Athirah

dan jugak nakal! =D

2/20/2012 11:15:00 pm

@Detective Fiqa

siapa comel? tuan punya kucing? hehe..

2/20/2012 11:16:00 pm

@Nelly The Strange

secomel tuannya.. haha!

2/20/2012 11:16:00 pm

@yuyune

hoho.. xleh2.. =P

2/20/2012 11:17:00 pm

@Miss Nadya

sebab tuan dia comel! haha!

2/20/2012 11:18:00 pm

@ieyza afieyna

sangat.. kita yg pening tgk diorg ni main kejar2..

2/20/2012 11:23:00 pm

@MaYa MustWany

seronok bela kucing ni mas.. suka tgk gelagat diorg main tu.. mcm2 je..

2/21/2012 10:15:00 pm

comelnye kucing kucing tu!!

2/23/2012 07:22:00 pm

@kay_are

taw xpe.. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...