12/02/2012

Jom Main Masak-masak : Makaroni Bakar


Petang semalam sangat la bosan sampaikan tangan Chipmunk ni rasa gatal nak capai buku resepi yang berlambak dalam almari tu. Dan kebetulan selepas mak balik kerja memang kitorang satu family nak ke supermarket pun. Balik-balik tu perut ni pulak dah menangis minta diisi. Tak tunggu apa lagi terus try la resipi baru, Makaroni Bakar.


Ni first time try buat. Chipmunk just tabur ikut suke je cheese kat atas tu. Sebab tu jadi macam dalam gambar tu. Takut jugak tak jadi. Tapi alhamdulillah menjadi jugak.


Ni dah masuk dalam oven. Memang tak sabar nak tunggu masak sebab perut dah bergurindam jiwa dah. Gambar ni je yang ada. Masak je masing-masing dah macam kucing kebuluran sampaikan tak sempat nak ambik gambar yang dah siap. Kelaparan betul manusia-manusia ni.

18 comments

2/12/2012 12:22:00 pm

nampak sedap!! nnty share lah resepinyaa. hehe :)

uitss sdpnye, anto ckit blh?mak buyung nk rse, kihkih

2/12/2012 01:13:00 pm

sedapnye..yummeh..^^

2/12/2012 01:27:00 pm

SEDAPNYE !!!

2/12/2012 09:08:00 pm

lapar je tengok makaroni bakar tu..huhu

2/13/2012 12:02:00 am

Sjk dari dlu akk mmg tak mkn western.. Akk mkn mskn kampung.. Gadis desa sgt ai ni.. Huahauhaua..

2/13/2012 12:30:00 am

look nice, msti sedap an . .

feel free to visit speechless009.blogspot.com

2/13/2012 12:45:00 am

woah, mesti sedap kn? :)

2/14/2012 12:40:00 pm

hahaha,tuh sedap sgt tuh smpai pic pun hanya 2 je ..kikiki

2/14/2012 01:23:00 pm

@hafizah alias

ada dah resipinya.. boleh tengok kat sini..
http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2012/02/jom-main-masak-masak-makaroni-bakar_14.html

2/14/2012 01:23:00 pm

@ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥

alamak.. dah habis la kak.. =)

2/14/2012 01:24:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

mcm nk buat lagi je.. sendiri tengok sendiri lapar.. hehe

2/14/2012 01:24:00 pm

@-SUPERGIRL-

hehe.. =)

2/14/2012 01:25:00 pm

@puteri kasih

sis, try la buat.. =)

2/14/2012 01:25:00 pm

@Liyana Zahim

wah.. untung la.. hehe.. teringin nak merasa.. tu yang buat.. =)

2/14/2012 01:25:00 pm

@anNaqia

hehe.. sedap!

2/14/2012 01:26:00 pm

@MaYa MustWany

hahaha.. tau xpe.. bukan ape tak sabar nak melantak sebenarnya..

2/16/2012 03:38:00 pm

@Mishter Izwän

klau dah chipmunk yg masak, mesti la sedap.. hehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...