24/02/2012

Dah ada FB Page sendiri.


Hari ni dengan rasminya nak mengumumkan blog chipmunkandbarney.blogspot.com ni pun dah ada FB page sendiri. Ceh, macam la ada yang nak like kan. Bukannya blogger famous macam Fatin Liyana, Cik Lyssa, Hanis Zalikha mahupun kak Diana GreenApple.

Apa-apapun kita fikir positif. Tujuan utama nak buat FB page ni sebenarnya nak memudahkan blogger-blogger lain jugak. Siapa yang memang berminat nak like tu lagi la kami berbesar hati menerima. Berbalik pada tujuan tadi kan, ada beberapa sebab jugak kenapa buat FB page ni.


  • Sebarang pertanyaan, tak kisah la berkenaan dengan apa sekalipun boleh la tanya terus di sini. Kalau kat shoutbox mungkin akan terlepas pandang ataupun lambat reply. Komen pun sama jugak macam tu. 
  • Mana-mana blogger yang nak promote entry, nak promote blog tu sangat-sangat dipersilakan. Tapi ada syaratnya jugak tau, jangan promote benda yang bukan-bukan dan merapu. 
  • Senang sikit nak share info kat sini. Kalau buat entry kat blog banyak-banyak dalam satu hari mesti ada entry yang akan terlepas pandang.
  • Yang paling penting, dapat berhubung dengan blogger-blogger lain bukan kat blog je. Kalau nak bagi add FB, FB chipmunk ni memang susah sikit nak cakap. En. Barney pulak jarang-jarang buka FB. Jadi ada page ni senang je la kan. 
  • Tak nak kalah dengan Cik TengTeng. Cik TengTeng pun ada page sendiri, Chipmunk pun nak jugak. (Okay, ini dah sangat merapu).
Macam menjawab paper Bahasa Melayu dah ni. Ni la akibatnya kalau jadi anak Cikgu BM. Setiap ayat itu haruslah puitis dan gramatis bak kata bapa.


Chipmunk ada letak kat sidebar, siapa-siapa yang nak like tu terima kasih sangat-sangat la. Jangan lupa kalau nak promote latest entry pun boleh jugak tau. Nak tanya apa-apa pun, tanya je la. Chipmunk dan En. Barney dua-dua makan nasi. Tak makan orang pun. Cuma sekarang ni la dalam proses diet, taknak makan nasi. Ataupun boleh klik


p/s: kalau nak follow twitter Chipmunk boleh klik sini dan twitter En. Barney boleh klik sini.

24 comments

2/24/2012 09:49:00 am

Akak dah Like..nanti ada entry baru bolehlah promot situ.. ;)

2/24/2012 12:35:00 pm

dah ada page lah ! tahniah ! ;D

2/24/2012 12:45:00 pm

dah like dah ;)

2/24/2012 01:36:00 pm

nana xde fb,xdapat nk like-like:)

2/24/2012 01:49:00 pm

like..like :)

2/24/2012 03:28:00 pm

wah ade page la. .hee
nnt klo sye ade fb sye like. .hee

2/24/2012 04:27:00 pm

wahhh dah ada FP lahh hihihihi

2/24/2012 05:22:00 pm

alamak ni yg nak ade jugak ni..hehe :P

2/24/2012 05:35:00 pm

Like! like! :)

2/24/2012 06:59:00 pm

wahhh smkin hebat..hihihi
mas masih xterbuka hati lgi nk wat page coz xhebat lagi.hahahah..(sdgkn suka fb sndri je)hihihi

2/24/2012 08:02:00 pm

waaaa,best2...jom kita tukar2 fan...:p

2/25/2012 02:17:00 am

hheheheee tahniah yaa ats pelancaran page 2...hihi


nnt blh la tinjau2 kt page sana yaa :0

2/26/2012 09:55:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

hehe.. boleh2.. =)

2/26/2012 09:56:00 am

@Fara E's

thanks.. malu pulak. hehe

2/26/2012 09:57:00 am

@ieyza afieyna

thanks! =)

2/26/2012 09:57:00 am

@nanakimie

xpe.. =)

2/26/2012 09:58:00 am

@Aida Omar

hehe.. thnks.. =)

2/26/2012 09:59:00 am

@Syamira Yahya

hehe.. thnks dear.. =)

2/26/2012 09:59:00 am

@misyamissyou

cepat buat... nk like.. hehe..

2/26/2012 09:59:00 am

@zareliqa afiqa

=) =) =)

2/26/2012 10:01:00 am

@MaYa MustWany

bukan hebat mne pun mas.. utk kesenangan blogger lain jugak.. huhu

2/26/2012 10:04:00 am

@MyZone~theUn4given

dah like page kamu jugak. =)

2/26/2012 10:05:00 am

@Ruby Mahabbah Fillah

hehe.. =)

2/26/2012 10:05:00 am

@Detective Fiqa

alamak! malu lahhhhh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...