17/02/2012

Top 5 Anime Paling Popular

Sekarang nie kan masa cuti semester bagi pelajar IPT, jadi kebanyakan masa aku dihabiskan dengan anime yang aku tak sempat nak follow up mase tengah study sem lepas. Banyak jugak episod yang akan tertinggal. Aku pasti jugak korang nie peminat2 anime. Kan?

Aku rasa kebanyakan orang kat Malaysia nie ataupun mane2 negara tahu pasal anime nie. Psal diorang femes. Ok, straight tu the point. Kat sini aku sekadar nak berkongsi tentang anime2 yang popular masa kini. Kalau nak tahu, boleh la scroll mouse korang kat bawah nie. :p





No. 5 - Death Note



No. 4 - Fairy Tail



No. 3 - One Piece



No 2 - Bleach



Anime Paling Popular - NARUTO SHIPPUDEN




Macam mana?? Best tak anime2 nie? ^^

sumber : animecrazy (korang boleh download anime juga kat sini)Link

35 comments

2/17/2012 08:32:00 am

nanti ada masa nak layan anime fairy tale la..thanks 4 suggestion~

2/17/2012 11:25:00 am

saya suke naruto ! hoho .

2/17/2012 12:59:00 pm

nak start da kuliah isnin ni . tak dapat tengok lagi ^^

2/17/2012 01:44:00 pm

wah ingat kan one piece yang nombor 1. hehe

2/17/2012 02:01:00 pm

err.. kak. jangan lupa DETective conan pon tau :( sedih sy huhuhu

2/17/2012 02:38:00 pm

Bestnye anime! My list pun same camtu.. tapi tapi fairy tail kureng minat skit. Suke ouran high school, pernah tengok?

2/17/2012 06:17:00 pm

Fairy Tail :D

2/17/2012 07:17:00 pm

saya suka one piece! haha

2/17/2012 08:07:00 pm

selalunyer sis layan naruto je...hehe

2/17/2012 09:29:00 pm

Kadang layan juga tapi jarang lah.. :)

2/17/2012 10:53:00 pm

anime nie memang bes..naruto...hahaha

suke one piece :)

2/18/2012 12:29:00 am

narutoooooooo,,,haha,,,suka suka

2/18/2012 12:56:00 am

xberapa nak minat anime...tpi adik&abg minat tengok one piece...adik asyik suh download one piece je :)

2/18/2012 01:31:00 am

@~ariFFin~

yup.. naruto mmg best pun... terbaik!! :)

2/18/2012 10:24:00 pm

@syaz@rozelt

sy pun tak sempat lg nk sambung tgk balik fairy tail ni.. huhu

2/18/2012 10:24:00 pm

@sabella mohamad

selalu teman adik tengok naruto je.. minat tak la..

2/18/2012 10:25:00 pm

@miSs tyNa

kalau tengok sehari satu-dua episod tu xpe la jugak kan.. hehe

2/18/2012 10:26:00 pm

@Fathiah Hamim

x tgk pun one piece tu.. selalu dgr org ckp best je.. hehe

2/18/2012 10:27:00 pm

@Detective Fiqa

alaaaa, jgn sedih2.. huhu

2/18/2012 10:28:00 pm

@nexx

tgk fairy tail je skrg.. tu pun dh lame tinggal.. huhu.. list ni ambik dekat website tu sbnrnye.. =)

2/18/2012 10:28:00 pm

@Che Izwa

suke tengok fairy tail la tu. =)

2/18/2012 10:30:00 pm

@nana kamarul

ramai yg ckp anime tu best.. hehe

2/18/2012 10:32:00 pm

@puteri kasih

adik je yg minat naruto ni..

2/18/2012 10:39:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

tak tengok pun naruto ni.. tengok pun kalau adik tengok je.. tapi tak paham le.. hehe

2/18/2012 11:24:00 pm

@ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥

mmg ramai yg suka one piece.. hehe

2/18/2012 11:25:00 pm

@iszieylyanziy

peminat naruto rupenye.. hehe

2/18/2012 11:25:00 pm

@ecadwinkyasha

same.. x minat sgt.. tp kdg2 klau best tu tgk jugak.. hehe

2/19/2012 12:14:00 am

lama xtgk naruto sjk mkin xsdh2..hihi
blech tuh lak,stop coz tv3 tyg mlm sgt.xde feel.

2/19/2012 10:44:00 pm

@MaYa MustWany

dua2 x tengok.. naruto tu pun sbab adik tgk.. tpksa join sekaki.. huhu

3/14/2012 06:45:00 am

dalam lima2 anime tu, layan Death Note je.. hehe.. x minat sgt yg len2 tu.. tp Fairy Tail x pernah tgok lagi

3/14/2012 06:46:00 am

dalam lima2 anime tu, layan Death Note je.. hehe.. x minat sgt yg len2 tu.. tp Fairy Tail x pernah tgok lagi

3/15/2012 01:38:00 am

@Haruno Hana 하나

sy pulak layan fairy tail je.. yg lain xpenah tgk pun.. hehe

6/17/2013 09:56:00 pm

Ternampak entry ni,hehehe

Lana paling suka death note.. cam psycho je bile tgk citer tu..hehehe

6/19/2013 10:57:00 am

@Tinta Lana

tak tgk sgt death note tu.. skrg tgk fairy tail je. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...