09/02/2012

Blog Review : Miyainsyira Punya Cerita


Hari ni nak balik semula buat blog review (rujuk entry INI dan INI). Ada empat lagi blog review yang Chipmunk kena buat. Hari tu dah buat review pasal blog Kak Puteri Kasih. Nak baca boleh klik SINI. Ada empat lagi yang tengah tunggu turn tu. Dan hari ni turn siapa la agaknya kan? Jom kita tengok siapa blogger bertuah tu.


Ni header beliau. Comel tapi tak berapa jelas la, bagi Chipmunk la sebab time menaip ni malas nak capai cermin mata. Jadi kalau ada typing error kat mana-mana tu paham-paham la ye. Tak cukup gambar header? Ni ada satu lagi gambar. 


Actually Chipmunk kena panggil beliau kak Miya la kan. By the way, sangat suka dengan combination colour pink dan biru lembut tu. Macam sesuai la pulak. Dan satu lagi, kak Miya ni ada sorang anak lelaki nama Rayyan Hakim. Comel sangat, comel macam mamanya. Kak Miya banyak cerita pasal anak beliau, so nak baca cerita-cerita mengenai baby boy yang comel ni rajin-rajin kan lah jari untuk klik SINI.

Berdasarkan entry-entry beliau, Chipmunk tengok beliau start blogging ni dari August 2010 lagi. Jadi mesti banyak info-info dan tips beliau dah kongsikan untuk kita baca. Dan Chipmunk tengok lagi kak Miya ni rajin join segmen, contest ataupun giveaway. Tunggu apa lagi, jom sama-sama kita terjah kak Miya pulak hari ni. =)

18 comments

miya ni 1of my fen blogger :) anyway taniah utk miya sbb dpt teka btul ari yer, hihik

2/09/2012 01:21:00 pm

jalan blog mie pulak..(mintak pelempang...miahahaha)

2/09/2012 01:35:00 pm

ok fine,blog die lawa..jeles2!haha

2/09/2012 03:31:00 pm

slam singgah BW kat sini..

2/09/2012 03:50:00 pm

comel la :D

2/09/2012 09:36:00 pm

ok nak gi terjah sekarang ni :)

2/09/2012 11:42:00 pm

comel2..

2/09/2012 11:56:00 pm

wah.. dia buat review entri gitu caiyok2.. anyway salam kenal sya budak baru berblog harap beri tunjuk ajar tq

2/10/2012 11:39:00 pm

@Mie Hishamuddin

hehehe.. =)

2/10/2012 11:40:00 pm

@O CIKTEDDY

comel je kan? =)

2/10/2012 11:42:00 pm

@Syamira Yahya

comel je kan blog die.. =)

2/10/2012 11:43:00 pm

@puteri kasih

jom2.. hehe

2/10/2012 11:44:00 pm

@MaYa MustWany

hehe.. =)

2/10/2012 11:45:00 pm

@misskonspirasi

diorg berjaya teka gambar, tu yang buat review.. =)

2/11/2012 03:20:00 pm

hahaa... hepi la kena review ni. tq banyak2 :)

2/11/2012 09:13:00 pm

@miya

sama2.. hehe

2/16/2012 03:47:00 pm

@[PCL]

thank you :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...