05/02/2012

Teka Gambar dan Review.


Semalam kan masa tengah borak-borak dengan mak dan adik bongsu Chipmunk, Chipmunk main snap-snap gambar pakai handphone. Saja nak suka-suka. Then, Chipmunk ter-snap satu gambar ni. Nak gelak pun ada. Sebab bila tengok balik, mesti orang pening kepala nak figure out gambar apa. Bila Chipmunk MMS kat En. Barney suruh beliau teka, beliau last-last give up.

Jadi, Chipmunk nak korang semua pulak yang teka gambar di bawah ni apa sebenarnya. Teka bukan sekadar saja-saja teka tau. Siapa yang dapat teka dengan betul jawapannya, Chipmunk akan buat REVIEW mengenai blog beliau. Tak ada sebarang syarat pun dikenakan. Tak perlu follow atau like pun ataupun buat entry. Just teka sahaja. Tapi jawapan tu kena jawapan yang 100% tepat je la. Dan apa yang perlu dilakukan hanya komen kat entry ini jawapan tersebut. Senang je kan, kacang je tu. Tapi, ada tapi lagi ni. Sebab ni pun tak plan sebenarnya. Untuk suka-suka je pun. Masa sangat terhad tau, dari 6.00 pagi (5 February 2012) sehingga 12.00 tengah malam ini (6 February 2012). Tak salah mencuba, mana la tau betul. =)


Macam mana? boleh teka tak gambar kat atas tu? Senang je kan? InsyaAllah, kalau ada rezeki dan ada masa boleh buat Giveaway atau Contest pulak kan? 

p/s: Ramai yang tag untuk join itu dan join ini. Sorry sangat-sangat. Belum sempat lagi nak buat apa-apa. Dah lama jugak tak join apa-apa ni. Huhu

38 comments

meh ina teka..mcm bulu kucing jerr..so jwpn die itu adelah seekor kuceng, ngehngeh..haha.. ;p

2/05/2012 10:44:00 am

bulu kucing ?

2/05/2012 10:57:00 am

tak mungkin bulu kucing. ermm, bulu sofa kot ? hehe

2/05/2012 11:16:00 am

karpet!
xkan bulu hidung?? ><

2/05/2012 12:07:00 pm

bulu kuching = Cik TengTeng ^^

2/05/2012 12:14:00 pm

mavam gamba bulu kucing jeh..ehe

2/05/2012 12:26:00 pm

ni perut cik tengteng eh? hehehe

2/05/2012 12:41:00 pm

Bulu 2 yg ade kat bantal ? hehe :)

2/05/2012 12:58:00 pm

bhgn bawah badan kucing kot.. hehe.

chipmunk , niesa nak tekaa ! hehee . erm , nih mcm bulu cik teng teng ksyangn awk jee . hehe . :)

chipmunk , niesa nak try tauu . nieyh bulu tcik teng teng ksygn awk kan kan ? hehe

2/05/2012 01:51:00 pm

Bulu kucing , Bulu carpet , Bulu bantal . Haaaa , Mana satu ? Ke semua salah ? Haha .

2/05/2012 02:10:00 pm

macam bulu kucing.

2/05/2012 02:42:00 pm

jawapannye gambar kucing :)

2/05/2012 03:02:00 pm

Lyssa nak teka ! Nampak macam muka orang . haha . Betul ker ? +)

2/05/2012 03:11:00 pm

It's looks like a cat . Huaaaa . Cuba nasib xD

2/05/2012 03:22:00 pm

Hmm... susah nyaa..!! Hmm... handphone chain kot.. yang gantung2 kat handphone tu. ataupun teddy bear. Ishh susahnya. Pening kepale :(

2/05/2012 03:45:00 pm

erk? saye teke ni bulu kucing. .hee :P

2/05/2012 03:51:00 pm

bantal yg sarungnye berbulu tu ke..huhuu dah macam perut kucing siam dah :P

2/05/2012 04:01:00 pm

bulu kucing kan...??ika asa btol kot sebab ika da meow gak..time masyam2 dah tu..bulu dia cam ni la..time tak sikat g..hehe..^,^

2/05/2012 04:12:00 pm

sy nak teka..
jwpnnye..alas kaki kan..yang bulu2 tu..hik2 :)

2/05/2012 04:27:00 pm

erk? bulu ape ni dear? -.- bulu arnab?

2/05/2012 05:00:00 pm

macam teddy bear pon ade ,
macam carpet pon ade jugakk ,
macam bulu kucing pon ade jugakk !
err , BLURR :DD

2/05/2012 05:05:00 pm

haii tuan punya blog . HEHE, just teka kan . sy tengok macam bantal je tu . bantal yg berbulu . :D

2/05/2012 05:47:00 pm

kita nak cuba hehe ntah2 ni bulu cik teng teng kan hehe

2/05/2012 06:54:00 pm

fira rasa la sama ada patung(apa2 ja) atau kucin kot,haha,
just teka^^

2/05/2012 07:09:00 pm

jawapannye gambar kucing :)
ni bulu kat badan dia
boleh nampak bile baring :)

2/05/2012 08:04:00 pm

kucing parsi.haha

2/05/2012 08:35:00 pm

Well is it a bulu kuceng or rambut palsu??

looks like rambut palsu..

eh cop! jom visit our shop. we are selling all bags below RM 50. do visit us http://thepuffyclouds.blogspot.com

or

find us on FB : The Puffy Clouds

2/05/2012 08:56:00 pm

cik aisya.. tekan sini ye..

http://zierwazainal.blogspot.com/2012/02/teka-gambar-dan-review.html

hehe..suh faten teka ke ? tu bukan kucing a.k.a cik teng teng ke ?

cik teng teng

2/05/2012 11:04:00 pm

jaket yang berbulu ? hee :)

2/05/2012 11:05:00 pm

bulu kucing..bawah perut dia tu :P

Berbulubulu macam kucing pom ade.hehe. Buluayam pom ade.hehe:-)

2/06/2012 12:18:00 am

bulu kucing kut..huhu

2/06/2012 12:48:00 am

bulu kucing parsi awok niyh ehehe

follow sni..gl

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...