08/02/2012

Luar Biasa Sangat!


Mula-mula ingatkan nak buat blog review lagi hari ni tapi teringat ada benda nak share pulak. Ada something yang interesting Chipmunk jumpa masa sibuk google men-google semalam. Hari tu Chipmunk ada buat entry pasal design cake yang unik-unik kan? Hari ni nak cerita pasal benda lain pulak.

Mesti tau jam dinding tu apa kan? Ala, mesti kat setiap rumah ada tapi yang kat rumah tu mesti yang biasa kita tengok. Sama je bentuk, design pun lebih kurang je. Betul tak? Bukan nak cakap pasal jam dinding bulat biasa yang orang tengok hari-hari tu, tapi yang Chipmunk jumpa ni pelik-pelik dan luar biasa bentuknya. Tak percaya? Jom kita tengok, apa yang Chipmunk jumpa. 
 






 
Terasa macam nak ambik sebijik dan letak kat dinding rumah kan? Biar nampak lain daripada yang lain sikit. Nanti bila tetamu datang rumah, mesti impress tengok jam dinding yang unik macam ni. Macam mana la boleh terfikir nak design jam dinding yang macam ni kan? Padahal benda ni jam dinding je pun. Hebat!


40 comments

2/08/2012 07:45:00 am

cOMEy nya jam.. :D

2/08/2012 09:00:00 am

suka yang last sekali tu...ehehe. yang lain2 tu unik sampai susah nak teka pukul berapa.. hehe

2/08/2012 09:33:00 am

nak yg merah and yg mcm kipas tu..hehhehheeh

2/08/2012 01:16:00 pm

sangat2 unik :D

2/08/2012 01:21:00 pm

wah uniknyer....kreatif betul org yg merekanya tu

2/08/2012 02:31:00 pm

wahhh cool habes semua jam tu.. nak satu la.. mana nak cari ek..

2/08/2012 02:35:00 pm

wah....comeinye.....suka yang no dia berterabur tuh....

2/08/2012 02:47:00 pm

mmg pelik la design jam ni :)

2/08/2012 03:39:00 pm

jom join contest ,

http://cikkira94.blogspot.com/2012/02/contest-awesome-photo-by-cik-kira.html

2/08/2012 03:49:00 pm

cantik...nk jugak satu..
tapi macam mana nak baca tu..
hee :)

2/08/2012 04:04:00 pm

wah sgt unik & kreatif...tapi memeningkan.. ;) ..paling suka yg last tu..cantik..^^

2/08/2012 06:26:00 pm

haha comey2 ...pelik2 jee

2/08/2012 07:00:00 pm

peliknye..camnela nk tengok jam nyh..hehe..^^

2/08/2012 07:51:00 pm

wow... mmg unik.. >_<

2/08/2012 10:58:00 pm

pergh...camna la dorang bleh tpikir ek..huhuhu

2/08/2012 11:25:00 pm

Jam dinding yang cool ^v^

Kalau jumpa, dan berduit time tu, memang kena sambar sebijik ;) Biar ruang dinding nampak awesome. Cewah :D

2/09/2012 03:45:00 am

pelek2 mcm jadi susah nak tgk blk kan :) tapi comel

2/09/2012 11:32:00 pm

@AiSyA LiEzA

comel dan unik.. =)

2/09/2012 11:32:00 pm

@Aida Omar

kena fikir dulu skrg pkul brape.. hehe

2/09/2012 11:33:00 pm

@Eyeme

yg last sekali tu kan.. =)

2/09/2012 11:34:00 pm

@Detective Fiqa

yup.. =)

2/09/2012 11:35:00 pm

@puteri kasih

kan sis.. jeles tgk org kreatif ni.. =)

2/09/2012 11:36:00 pm

@|| a - j . E . E ||

nk satu jgak tp xtau nk carik mne.. huhu

2/09/2012 11:37:00 pm

@HeNRieTTa JoSe

mcm style je kan jam mcm tu.. hehe

2/09/2012 11:37:00 pm

@Miss Purple Ungu

pelik tp nmpak style.. hehe

2/09/2012 11:37:00 pm

@Cik Kira

=)

2/09/2012 11:38:00 pm

@★ aIsyaH ★

susah nk baca kan? tp cantik.. hehe

2/09/2012 11:38:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

sebab susah sikit nak baca.. huhu

2/09/2012 11:39:00 pm

@EQieN

style la jam cmtu.. susah nk jumpa.. hehe

2/09/2012 11:39:00 pm

@Princess Nusy

semua pening nk tgk jam cmne.. =)

2/09/2012 11:39:00 pm

@Cik Kay Jue

kan? hehe

2/09/2012 11:40:00 pm

@miss faten

setuju. betul tu.. hehe

2/09/2012 11:43:00 pm

unik sampai dah xtahu nak tengok.tapi berkenan yang warna merah tuh

2/09/2012 11:45:00 pm

@emy zulaiha

kan? hehe

2/09/2012 11:57:00 pm

@MaYa MustWany

ramai yang berkenan kaler merah tu.. hehe

2/10/2012 04:57:00 am

sumpah rasa cam nk ad jam mcm ni!mungkin kat kora bnyk...sbb bnyk bnda2 dia cute!*pengaruh drama korea...

2/10/2012 04:02:00 pm

@iEdYa AbDuLLaH

dayah mmg.. tak habis2 dgn korea die.. hehe

2/16/2012 03:48:00 pm

@zulhilmi tempoyak

otak org2 bijak mmg cmni :)

2/25/2012 12:41:00 am

1 , 2 , 3 , 4 tuh , pelik btol la

2/26/2012 09:18:00 am

@cweet pinky

tu la.. mcm susah je nk tgk jam..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...