26/07/2012

Iklan kurma Yusuf Taiyoob punya pasal!


Al-kisahnya ada sorang member Chipmunk ni dah kemaruk dengan iklan kurma Yusuf Taiyoob. Sampaikan "Yusuf Taiyoob" tak lekang dari mulut beliau. Lebih kurang macam gambar di bawah ni lah.


Tau kawan Chipmunk tu cakap apa kat Chipmunk? 

Kau tau tak, tiap kali aku dengar iklan kurma Yusuf Taiyoob ni memang automatik mulut aku pun terikut berbisik "Yusuf Taiyoob"

Parah!

p/s: Chipmunk nak bagi jawapan untuk entri INI. Nak tangkap gambar benda tu pulak, Chipmunk tak tau adik Chipmunk benda tu kat mana. Nak bagi resipi untuk juadah berbuka yang Chipmunk janji dalam entri yang lepas-lepas, Chipmunk tak transfer lagi gambar dari phone mak. Sorry. =(

*Anda dan anda yang menawan lagi baik hati, boleh tak tolong Chipmunk klik INI, INI dan INI? Terima kasih ye. =)*

42 comments

7/26/2012 11:43:00 pm

hahahaha :D. yusoff taiyobbb.

7/27/2012 12:28:00 am

dah ramai dah yang suka iklan ni..tadi ada terbaca kat blog caliph gak..hehe

7/27/2012 01:39:00 am

memang automatik mulut terikut sama..hehehe

7/27/2012 01:42:00 am

eyqa un same.. bila kuar iklan too, mesty terikut dyer berbisik...

7/27/2012 01:54:00 am

haha sebab intonasi lembut kot

7/27/2012 02:00:00 am

hahaha hari tu ade tgk iklan ni kt fB, mmg automatik tym bace word yusof taiyob tu akan tersebut dgn nada yg dlm iklan tu, hehe iklan tu sgt besar pengaruhnya, hihi :p

7/27/2012 07:15:00 am

Haahahaha. Mmg iklan Yusuf Taiyoob ni terkesan kat semua. Kalau nak sebut je, mesti berbisik. Ety pun lebih kurang je :D

7/27/2012 09:21:00 am

gebot singgah sini...:)
shoutbox gebot xleh view.huhuhu

7/27/2012 09:44:00 am

hahahaa... iklan yusuf Taiyoob ya nang terikot2 jak...

7/27/2012 11:25:00 am

hahaha penangan yusuf taiyoob ni..parah parah!

7/27/2012 11:44:00 am

hehe..yusof taiyoob

7/27/2012 11:57:00 am

Ahaha. tu mmg iklan feberet kot. lagi2 kalau ada kwn2 nama yusof. mmg kena aje lah. hihi~

7/27/2012 01:56:00 pm

LOL ~parah parah ..haha .actually ,sy belum tgk lagi iklan ni ...tp ,gmbar karton ni da tgk ..huhu

7/27/2012 03:28:00 pm

HAHAHA =D
sengal~

7/27/2012 03:43:00 pm

wah dsytnye.. smpai mcm tu sekali..

7/27/2012 04:08:00 pm

hahaha kelakoo..cendol dtg bisik2 jugak ni "tenkiu follow belog cendol :) "

7/27/2012 05:22:00 pm

Nak bisik ni...Yusof Taiyoob. hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/three-things-in-one-e.html

7/27/2012 09:45:00 pm

yusuf taiyoob~

7/27/2012 10:14:00 pm

@Detective Fiqa

hahaha!

7/27/2012 10:14:00 pm

@puteri kasih

bahaya betul iklan ni kan.. haha

7/27/2012 10:15:00 pm

@kaishin

haha.. tau xpe..

7/27/2012 10:15:00 pm

@Nur Atiqah Mohd Zaki

hahaha.. dahsyat!

7/27/2012 10:16:00 pm

@Onitsuka_hana

yela kot.. tu yg org tertarik tu..

7/27/2012 10:17:00 pm

@lynndAmya

haha.. memang.. sampai mak sy pun terikut jugak dgn iklan tu.. haha

7/27/2012 10:18:00 pm

@Ety

nmpak mcm sume je mcm tu.. haha

7/27/2012 10:19:00 pm

@gebot

=)

7/27/2012 10:20:00 pm

@Masz Sidek

suma madah kedak ya eh.. haha

7/27/2012 10:20:00 pm

@azizah :)

tau xpe kak.. haha

7/27/2012 10:21:00 pm

@Pecinta pink^^

hahaha..

7/27/2012 10:23:00 pm

@HanaNabihah

mesti ramai je yg panggil dia yusuf taiyoob kan? haha

7/27/2012 10:24:00 pm

@sHiMi sHinHae~

try la search kt youtube.. hehe

7/27/2012 10:25:00 pm

@laskar pelangi

haha.. XD

7/27/2012 10:25:00 pm

@ZiErWa zAiNaL

tau xpe.. XD

7/27/2012 10:27:00 pm

@Cendol

bisik pun boleh.. hehe

7/27/2012 10:28:00 pm

@Nurulee

nmpaknye sume dh demam yusuf taiyoob dah.. haha

7/27/2012 10:29:00 pm

@Jagung Panda

haha.. ngeng..

7/27/2012 11:33:00 pm

betul tu..asal tgk iklan ni..terus ckp yusuf taiyoob hehe..anak sy pun terikut jgk :D

7/28/2012 12:33:00 pm

Suka iklan Yusuf Taiyoob tok. Berbisik2. haha :D

7/29/2012 10:27:00 pm

@zana

betapa dahsyatnye penangan iklan yusuf taiyoob ni.. hehe

7/29/2012 10:28:00 pm

@Sally Yatiey

haha.. dah ya kita pun terikut2 dkerjanya..

8/03/2012 03:52:00 pm

Ros pun sampai sekarang tak tahu apa motif kena berbisik bila sebut Yusof Taiyob dalam iklan tu.. tapi, itu dah jadi trademark mereka :)

8/03/2012 09:51:00 pm

@ros_reeza

tp tu yg jd ikutan semua org.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...