19/07/2012

Spontaneous Thursday : Motto itu bukannya motorsikal.


Kurangkan makan, banyakkan amal ibadah.

Bulan ramadhan ni perlu motto jugak. Supaya lebih bermotivasi dan bersemangat untuk lebih mendekatkan diri kepada-Nya, InsyaAllah. Boleh jadi polisi diet bulan ramadhan jugak ni. Anda pulak macam mana?

Nak praktis lompat masuk dalam almari lah, boleh curi keropok ikan time puasa nanti

Ads : Upload video tutorial gaya hijab dan join contest INI?
Ads : Nak bawa Si Kancil lah untuk INI. Percuma pulak tu.
Ads : Boleh dapat iPad dengan INI.
Ads : Azizul? Azizul mana ni?

44 comments

7/19/2012 12:59:00 am

Betul2..setuju dgn motto tu..
Insyallah..moga amal ibadah kita diterima olehNya..

haipp..cik teng teng ka tu?..cik teng teng pun kena posa tau.. :)

7/19/2012 01:05:00 am

kucing tu pun montel semcam je....

7/19/2012 01:14:00 am

pastikan motto itu dipatuhi..hehe

p/s comenyer cik teng teng

7/19/2012 06:36:00 am

haip! jgn mencuri! keropok tu mkn nanti nak buka puasa XD hehe

7/19/2012 06:43:00 am

bt0l3..
heheh tomei la kucing gem00k tuuu..^o^

7/19/2012 07:20:00 am

comelll.....nye kucinggg..
share gmbr miaow kamu di fb...thnkk u

7/19/2012 08:36:00 am

Kucing ka apo nieh...huhu

7/19/2012 11:04:00 am

alolo..tomeynye diee.... :)

7/19/2012 02:34:00 pm

Salam Ramadhan dear:)

7/19/2012 02:59:00 pm

selamat menjalani ibadah puasa..sebelum nak pose kene mkn banyak2..hehe

7/19/2012 04:12:00 pm

bertambah comelnyerrr diaa. akak. kim salam kat kucing comell tuu hhahaha

7/19/2012 04:17:00 pm

SINGGH SINI..selmt mnymbut ramadhan tak lama lgi yer..:)

7/19/2012 04:42:00 pm

comey je kucing tu duduk.. haha.. betul2 harus ada motto supaya kita sentiasa berdisiplin puasa nanti :)

7/19/2012 05:02:00 pm

comelnye miauu

7/19/2012 06:17:00 pm

selamat menjalani ibadah puasa sys :D

7/19/2012 08:35:00 pm

tak terfikir lagi motor apa nak pakai..eh!!motto....
heheh..kenyang perut suka hati,..mungkin!heheheh

7/19/2012 09:49:00 pm

mak aih gumuknya cik teng teng..hehe

7/19/2012 11:09:00 pm

be a productive muslim

7/19/2012 11:22:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

insyaAllah.. cik tengteng la tu kak.. makin debab dah.. hehe

7/19/2012 11:22:00 pm

@blogtilldrop

mmg montel pun.. hehe

7/19/2012 11:23:00 pm

@puteri kasih

mudah-mudahan sis.. =)

7/19/2012 11:26:00 pm

@Haruno Hana 하나

*cik tengteng buat muka tak peduli*
hehe

7/19/2012 11:27:00 pm

@Cik Yaya

jgn puji lbih2.. nnti makin perasan pulak dia.. haha

7/19/2012 11:28:00 pm

@hazirah kasimon

hehe.. okay.. =)

7/19/2012 11:28:00 pm

@Cik Sweet Pea

dinosaur.. haha!

7/19/2012 11:34:00 pm

@.: iEyLa :.

hehe.. =D

7/19/2012 11:36:00 pm

@*zafirah*

salam ramadhan buat kamu jugak.. =)

7/19/2012 11:38:00 pm

@eja samad

mcm tu pun boleh jugak.. haha!

7/19/2012 11:39:00 pm

@Detective Fiqa

dia krm salam balik.. haha

7/19/2012 11:41:00 pm

@chot ok..!

selamat menyambut ramadhan jugak.. selamat berpuasa ye.. =)

7/19/2012 11:42:00 pm

@Aida Omar

yup.. hehe

7/19/2012 11:42:00 pm

@cikpinky

hehe.. =) =) =)

7/19/2012 11:44:00 pm

@amy syahiera

selamat menjalani ibadah puasa jugak.. =)

7/19/2012 11:52:00 pm

@diana

motor pun boleh! hehehe

7/19/2012 11:55:00 pm

@kaishin

dan semakin menggemukkan diri.. hehe

7/19/2012 11:56:00 pm

@Fz27

=)

7/20/2012 09:12:00 am

waa.. sgt montel dn comel :D

7/20/2012 12:22:00 pm

comel nye kucing tu....terlebih makan ke....montel..geram..

7/20/2012 09:43:00 pm

ada motto sempena bulan ramadhan ni kita lebih berjaga2 nak buat sebarang perkara buruk kan..

7/20/2012 10:57:00 pm

@~~oOpEt~~

semakin montel dan comel.. hehe

7/20/2012 10:57:00 pm

@Azee Hana

haha.. memang terlebih makan pun..

7/20/2012 10:57:00 pm

@azizah :)

betul tu kak.. =)

7/21/2012 06:48:00 am

comel pulak kcuong tuh duduk cenggitu..dh mcm maru dah..hehe

7/21/2012 09:29:00 pm

@miss fluffy

mmg idola dia lah maru tu.. haha!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...