06/07/2012

Makanan Mini yang Comel.


Dalam entry Wordless Wednesday yang lepas (INI), Chipmunk ada letak video iklan-iklan Nippon Paint yang comel-comel. Serius, kalau ternampak iklan tu kat tv mesti mata tak lepas pandang tv sebab nak tengok iklan tu.

Kali ni Chipmunk nak buat entry mengenai sesuatu yang comel jugak. Malas nak cakap banyak, kita tengok je gambar-gambar kat bawah ni ye.











Sebenarnya miniatures ni diperbuat daripada polymer clay. Comel je kan?

36 comments

7/06/2012 09:00:00 am

wahh so cute.. :)

7/06/2012 09:04:00 am

Serius comellllll gila!!
Eiii geram je tengok.

7/06/2012 09:55:00 am

alohaii...comel2 belaka...(:

7/06/2012 11:57:00 am

uncle ada banyak koleksi cenggini..nanti uncle publish dalam entry...buat masa ni semua dok dalam kotak...tunggu pindah umah baru hihihi

7/06/2012 12:33:00 pm

comel nyer..geram...

7/06/2012 12:54:00 pm

hehe kreatif la..

7/06/2012 01:36:00 pm

sangat comellllllllll!

7/06/2012 01:52:00 pm

sgt comel :D klu betul mmg xsanggup nk mkn.. comel sgt :D

7/06/2012 02:02:00 pm

duhal dari polymer clay..hehe..mesti complicated nak molah ow..mok pakey kanta pembesar kali..hehe

7/06/2012 02:28:00 pm

alolololo..comel~

7/06/2012 05:08:00 pm

uish.. real betul laa... salute dgn org yg buat miniature ni.. mmg teliti

7/06/2012 05:18:00 pm

fuyooo comeeeyyy

Singgah sini.. Jemput bace entry baru~ http://diagonallife.blogspot.com/

7/06/2012 10:18:00 pm

comey sangat hehe..

7/06/2012 11:08:00 pm

Semua di hujung hari. hehe. so cute =D

comeell nya. boleh saya post benda nieh di blog saya ?
thengs btw :))

7/07/2012 12:18:00 am

comelnyer..kalau buat koleksi memang best :)

7/07/2012 01:02:00 am

kecik molek je..comel hehe

7/07/2012 01:46:00 pm

alamak keciknyerr..cute sgt^^

7/09/2012 10:06:00 pm

@Chic Na

comel je kan? hehe

7/09/2012 10:06:00 pm

@laskar pelangi

dah la nampak mcm betul je kan? cuma kecik je..

7/09/2012 10:09:00 pm

@~LoVE PiNk~

tau xpe.. hehe

7/09/2012 10:10:00 pm

@uncle

wah, mesti comel je.. dapat mane?

7/09/2012 10:11:00 pm

@haNem

hehe.. same la..

7/09/2012 10:13:00 pm

@azizah :)

tu la kak jijah.. dah la comel.. kecik je.. =)

7/09/2012 10:14:00 pm

@LoveBug

kan kan kan! hehe

7/09/2012 10:15:00 pm

@~~oOpEt~~

ala kalau makan pun kenyang ke? haha

7/09/2012 10:17:00 pm

@Syahirah Suhaili

yala tek.. nang penyabar lalu lah org tok..

7/09/2012 10:17:00 pm

@fyna

macam nak je simpan koleksi2 yg macam ni kan? hehe

7/09/2012 10:19:00 pm

@mama pipie

kan, ntah berapa lama la org tu ambik masa utk siapkan satu miniature tu..

7/09/2012 10:19:00 pm

@ainulaqma

tu la, comel je kan? =)

7/09/2012 10:21:00 pm

@FazeraFarhan

geram je tengok kan? hehe

7/09/2012 10:22:00 pm

@Nurulee

haha.. kan kan kan?

7/09/2012 10:22:00 pm

@♪ ♪ Mrs. 마초 규 현 ♪ ♪

hehe.. dah tengok dah entri kamu... =)

7/09/2012 10:22:00 pm

@puteri kasih

itu la sis... agaknya kat mana boleh carik ye?

7/09/2012 10:23:00 pm

@kaishin

tau xpe.. =)

7/09/2012 10:28:00 pm

@miss fluffy

geram je tengok benda comel2 ni kan? hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...