03/08/2013

Kemaskini

Banyak nak share tapi iolls tengah update phone. Punya la lama nak tunggu upgrade ke Jelly Bean dan model phone I merupakan model Xperia tahun 2012 yang terakhir menerima upgrade tersebut. Announce July lepas, sekarang baru dapat notification boleh update.


Chipmunk guna phone yang sekarang ni since February lepas, so far sangat puas hati. Biarpun sekarang ramai yang guna Samsung tapi Chipmunk still lagi prefer Xperia. Dan sekarang iolls berkenan dengan yang ini...

Ada yang nak hadiahkan tak? Ehem.


14 comments

8/03/2013 08:16:00 pm

hihihi... bapa harganya tu?

8/03/2013 09:17:00 pm

banyak nya update.. hehehe :D

8/04/2013 08:59:00 am

mengemaskini tepon ye aisya...dia bukan automatik ke aisya update nnt...

8/04/2013 10:10:00 am

@Norhasniza Khalid

1900++ klau tak silap. nak belikan eh? hehehe

8/04/2013 10:10:00 am

@Sheila Eiman

tak byk pun sebenarnya. hehe

8/04/2013 10:13:00 am

@ayut

bagi noti dulu. nak backup dulu phone takut pape jadi. tu yg guna pc companion terus je. =)

8/04/2013 01:58:00 pm

amboi... mahalnya phone dia ni..hee

8/04/2013 06:45:00 pm

akak je yang masih guna telefon biasa.. nak beli smartphone guna rebat rm200 tu dah terlepas peluang pula..

8/04/2013 07:34:00 pm

Kacakkkkk eh.. ;)

8/05/2013 10:07:00 am

@azizah :)

sy guna rebat hari tu kak jadi phone skrg ni 1k je. tp yg sy suka ni mau 2k jugak. T_T

8/05/2013 10:07:00 am

@Sally Yatiey

kan. mok tepon ya.. sobs

8/05/2013 10:07:00 am

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

phone sy tu sy guna rebat 200 tu la kak.. =)

8/05/2013 02:37:00 pm

fuyoo cntik gak tepon t
yaya je yg xtuka2..heeee

8/06/2013 09:36:00 am

@Cik Yaya

takpe, nnti tuka jugak tu. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...