06/08/2013

Thanks Mr. Nuffnang : The Smurfs 2 & Q3 Prepaid Roaming

Setelah bertahun bersama Nuffnang ni, start May lepas baru Mr. Nuffnang mula baik hati dengan Chipmunk bagi CPUV Campaign banyak-banyak. Mula-mula dulu bukan main lagi melompat keriangan bila tengok Earning ada CPUV Campaign tengah melekat kat blog. Agak jakun sebenarnya di situ plus excited yang tak terhingga sebab tak percaya. Boleh? Tapi lepas tu syukur Alhamdulillah, tak pernah putus CPUV Campaign yang Mr Nuffnang bagi. Dah credited satu, Mr. Nuffnang bagi lagi yang baru. Syukur.


The Smurfs 2
Q3 Prepaid Roaming

Syukur Alhamdulillah, rezeki di akhir ramadhan. Dapat double CPUV dari Mr. Nuffnang. Kali ni The Smurfs 2 dan Q3 Prepaid Roaming. Chipmunk tak sure pulak iklan Q3 Prepaid Roaming ni yang mana satu. Tapi rasanya iklan Hotlink tu kot. Sekarang tak perlu risau kalau nak update status, share gambar mahupun tweeting di luar negara. Subscribe sekarang dan anda mungkin berpeluang untuk memenangi iPad mini. Boleh klik iklan untuk keterangan lanjut.

The Smurfs 2 ni pulak, seperti yang sedia maklum sequel filem The Smurfs akan mula ditayangkan di pawagam seluruh negara pada 8 August ni. Ni salah satu movie yang Chipmunk tunggu untuk tahun ni. Rasanya nanti nak pergi tengok dengan adik. The Smurfs ni sebenarnya kartun favourite Chipmunk masa kecik-kecik dulu. Geram tengok benda biru ni comel sangat. In fact, Chipmunk ada 1 patung besar Clumsy the Smurf kat dalam bilik ni. Malas nak snap-snap, Naik atas katil mata mengantuk begini ada jugak kek lapis tak siap nanti. Nah, ni Chipmunk share trailer filem The Smurfs 2.


p/s : Kalau disorongkan bantal ni memang tak sedar dunia lagi.

21 comments

8/06/2013 10:02:00 am

Untung la dpt be banyak.. nuff syg lebih tu hehehe..

8/06/2013 10:02:00 am

WAH!! untung tu..rezki..=D

8/06/2013 11:29:00 am

tahniah dear. momoy lepas nuff tukar imotiv ni, tak tahu nak check mcm mana dah. huhu.

dear . kad raya dah dapat. tengkiuuuuuuuu

8/06/2013 11:59:00 am

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

8/06/2013 12:00:00 pm

tahniah aisya.. :D

8/06/2013 04:02:00 pm

tahniah dapat be ;)

8/06/2013 06:29:00 pm

wahh murah rezeki aisya.. tahniah yer dear!

8/06/2013 11:34:00 pm

nunang sangat bermurah hati nampaknya kan..dia bagi duit raya tu...hehe

8/07/2013 08:18:00 am

@huny madu

haha.. takde lah.. rezeki lebih je.. =D

8/07/2013 08:18:00 am

@siti ZAHARA

alhamdulillah

8/07/2013 08:19:00 am

@.::: Princess MOMOY :::.

imotiv tu lain sis.. nuffnang tukar interface baru je hari tu. tapi lebih kurang yg lama jugak.

dah sampai ye? lega. =)

8/07/2013 08:19:00 am

@.::: Princess MOMOY :::.

imotiv tu lain sis.. nuffnang tukar interface baru je hari tu. tapi lebih kurang yg lama jugak.

dah sampai ye? lega. =)

8/07/2013 08:20:00 am

@Rose Azadir

thnks singgah =D

8/07/2013 08:23:00 am

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

tq kak aiza. =)

8/07/2013 08:24:00 am

@Sally Yatiey

makseh. =D

8/07/2013 08:24:00 am

@azizah :)

alhamdulillah kak.. tq.. =D

8/07/2013 08:24:00 am

@puteri kasih

itu lah sis.. syukur. hehe

8/07/2013 11:41:00 am

salam..
rezki..Alhmdlh.. ^_^

8/11/2013 10:56:00 am

wahhh.. tahniah ya aisya...

8/15/2013 09:53:00 am

@Cik Yaya

alhamdulillah. :)

8/15/2013 09:53:00 am

@Mia Liana

thnks kak mia. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...