19/08/2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he...

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

p/s : Dah lama tak join segmen begini. Hehe

18 comments

8/19/2013 10:43:00 am

Selamat bersegmen.. akak akan buat segmen jugak minggu ni..tungguu...

8/19/2013 11:19:00 am

selamat bersegmen dan semoga berjaya aisya.. :D

8/19/2013 01:52:00 pm

mama join jugak ni.. selamat bersegmen yer.. hihi

8/19/2013 03:08:00 pm

semoga mendapat sambutan hangat..:)

8/20/2013 11:15:00 am

slmt bersegmen ye aisya...nnt dptla kenalan baru :)

8/20/2013 11:16:00 am

selamat bersegmen ;D

8/20/2013 12:57:00 pm

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

8/20/2013 02:50:00 pm

selamat bersegmen aisyaa

8/20/2013 09:00:00 pm

Hai. selamat malam. singgah dari segmen yang sama :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

8/21/2013 10:25:00 am

hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

8/21/2013 01:04:00 pm

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

8/21/2013 02:42:00 pm

gud luck!
slamat ber GA :)

hai! salam kenal dr GA yg sme :)

8/22/2013 03:01:00 am

bloghopping sini dari segmen yg sama..


http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

8/22/2013 12:02:00 pm

datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

8/22/2013 12:31:00 pm

dr segmen sm.. dah folo sini.. sudi2 folo fiza yer..
http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

8/23/2013 03:19:00 pm

Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

8/24/2013 11:06:00 am

Salam perkenalan & selamat bersegmen..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

8/26/2013 12:20:00 am

tahniah diucapkan dan semak di sini yer...

http://www.bubblynotes.com/2013/08/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

ReplyDelete

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...