21/08/2013

Segmen Gempak Mieza Jhaa K




Assalamualaikum bloggers.. Akhirnya segmen yang dijanjikan dan ditunggu-tunggu tiba jua. Ini adalah segmen pertama saya yang diharapkan agar segempak tajuknya. Bermula hari ini pukul 1:00 tgh hari dan berakhir pukul 1:00 tgh hari esok. Anda semua dijemput join.

Syarat-syarat penyertaan :
1. Add to circle Google+ Mieza Jhaa K dan like Fanpage Mieza Jhaa K
2. Buat entry bertajuk "Segmen Gempak Mieza Jhaa K"
3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publish entri.
4. Tinggalkan URL entri di kotak komen.

Ganjaran Segmen :
1. 10 blog bertuah yag dipilih sendiri oleh saya akan direview salah 1 dari entri terbaik mereka. Kepada yang terpilih nanti, sila tinggalkan URL entri terbaik anda.

2. 25 blog yang bertuah berpandukan RANDOM.ORG akan diletakkan di dalam bloglist khas bermula 23 Ogos hingga 23 September 2013. Dan kepada yang bertuah nanti diminta agar meletakkan blog Mieza Jhaa K ke dalam bloglist anda juga.

Jom kita meriahkan segmen ini.


13 comments

8/21/2013 08:37:00 pm

all the best dear ^_^

8/21/2013 08:39:00 pm

gud luck dear... :)

8/21/2013 09:19:00 pm

good luck aisya.. akak pun join juga.. :D

8/21/2013 09:36:00 pm

goodluck aisha :)

8/22/2013 09:26:00 am

selamat bersegmen :D

8/22/2013 10:42:00 am

Salam, Nad datang dari segmen yang sama :) Jemput juga ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-k.html

8/22/2013 11:26:00 am

Balam tekukur mengiring tempua,
Balam di pangkal masuk ke khemah;
Salam dihulur seiring doa,
Salam Syawal untuk tuan rumah.

Jom ke blog Kak Ummi kita pantun-pantun.. ^^,

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-kpantun-dari.html

8/22/2013 02:24:00 pm

gud luck ,dik..akak dah tak sempat nak join..

8/22/2013 06:08:00 pm

selamat bersegmen aisyaa :)

8/22/2013 09:03:00 pm

selamat bersegmen ;)

8/23/2013 09:33:00 am

yeayy!!! TB join segmen ni..cepat-cepat mase suntuk je ni.24 jam je ni boleh berkenalan ..salam kenal ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-k.html

8/23/2013 02:51:00 pm

slmt bsegmen cik aisyah ^_^

8/24/2013 09:06:00 pm



datang terjah dari segmen yang sama :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-gempak-mieza-jhaa-k.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...