07/09/2014

Thanks Mr. Nuffnang : Kotex SELV

Punya lah blank nak mulakan entri, lama sungguh tenung draft kosong sambil kepala ligat fikir nak taip apa. Mungkin disebabkan perut kriuk kriuk berbunyi keroncong minta diisi. Biasalah, alasan perut kosong tak boleh nak fikir. Alasan cliche katanya. 

Anyway, kali ni I tengok ramai yang dapat CPUV yang sama. Ramai yang dah buat entri penghargaan. Iolls je yang tak tertaip lagi. 


Thank you Nuffnang dan juga Kotex sebab bagi Iolls CPUV baru. Menjadikan dua CPUV yang still on going buat masa sekarang ni. Alhamdulillah. Mudah-mudahan lepas ni dapat banyak lagi CPUV kan. Hiks. 


CPUV Kotex kali ini membawakan berita baik untuk kaki-kaki selfie diluar sana. Hanya dengan upload gambar selfie, uolls boleh menang macam-macam hadiah menarik. Nak tau bagaimana caranya dan apa hadiah yang ditawarkan, boleh lah klik-klik iklan tersebut untuk keterangan lanjut. Terima kasih. 

p/s : Masalah handphone tak settle-settle lagi, jangan kata nak selfie. Nak snap gambar pun payah. Memang kambing betul lah Kedai INI. Sampai sudah handphone tak dapat lagi dan memang sampai sudah lah I banned kedai tersebut. Uolls sila berhati-hati sebelum uolls pun terkena.

11 comments

9/07/2014 12:36:00 pm

tahniah..:)

9/07/2014 12:49:00 pm

tahniah kak aisya.. :)

9/07/2014 01:32:00 pm

Sally ada satu je ongoing... Huhu

9/07/2014 01:55:00 pm

yeaah, sama , dpt jugak : )

9/07/2014 05:37:00 pm

Wah bnyaknya. Alhamdulillah rezeki :)
Iklan nuff xnaik, next time Tiey klik eak :)

Jemput singgah : Daftar Semester Baru

9/07/2014 08:33:00 pm

TAHNIAH dPT cpuv...
Aiman tgah berusaha nih nak dptkan CPUV....sobs...sobs..sobs :'(

nak tanya..berapa total UNIQUE VISIT yg perlu kita dpt sekurg-kurgnya dlm masa sehri utk dptkan CPUV?
harap sudi jawab :D

9/07/2014 09:44:00 pm

Tahniah ;D

9/08/2014 08:31:00 pm

REZKI....

9/08/2014 10:07:00 pm

tahniah adik manis..sis pun ada dua yang on going :)

9/09/2014 12:26:00 am

wah..tahniah ya Aisya

9/09/2014 09:23:00 pm

@aiman mania

subjektif soalan ni. hikhik..

kalau ikut pandangan sy lah, try dptkan 100 uv per day.. lg byk lg bagus. :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...