14/09/2014

Thanks Mr. Nuffnang : RMK Autumn / Winter 2014 Collection

Hujung minggu begini, dengan keadaan cuaca di luar yang mendung dan nyaman untuk tarik selimut, automatik buat I rasa malas je nak buka blog. Settle kan sesuatu yang due date lagi tinggal satu minggu sambil tengok drama korea. Tapi gigih jugak lah buka Nuffnang sesaja nak check earning. Biasalah, kaching katakan. Tengok-tengok ada CPUV baru lah. 


RMK Autum / Winter 2014 Collection

Orang lain sibuk up entri last few days, Iolls baru nak gegediks taip entri hari ini. Biasalah orang ketinggalan keretapi memang begini. Apa-apapun thank you Mr. Nuffnang dan  juga RMK sebab bagi Iolls CPUV baru. Alhamdulillah.

Actually tak pernah pun dengar pasal RMK whatsoever ni. Biasalah, sekali lagi ketinggalan. Bila tengok iklan macam brand cosmetics. Dan sememangnya RMK adalah satu brand kosmetik dan kecantikan dari Jepun. Ada siapa-siapa yang pernah try any produk dari RMK? Kalau pernah atau memang menggunakan produk RMK, boleh la story-story sikit. Kot-kot ada yang berkenan nak try jugak ke.

p/s : Nampak macam ada satu lagi CPUV baru. Thanks Nuffnang. 

4 comments

9/15/2014 02:31:00 pm

tahniah dapat cpuv lagi...sis pun ada yang belum update...asyik ketinggalan keretapi je..hehehe

9/15/2014 11:20:00 pm

kurang mengenali prdk RMK ni....umm

9/16/2014 03:15:00 pm

tahniah.. :)

10/05/2014 09:00:00 am

Tahniah ^^ Le me tak guna produk komestik so memang tak tau ^^"

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...