15/04/2011

Chipmunk, Barney dan Bunga!


Kitorg suka lagu ni. Kalau g karok dengan budak-budak Sanggar Citra mesti ada lagu ni. Siap tanya lagi, "Kak Ecah tak nak nyanyi lagu 'ni' ke?"

Lagu ni entah la lagu tahun berapa, tapi yang for sure sangat lama. tahun 80-an la kot. Rasa-rasa masa kitorg belum lahir lagi pun, zaman mak-mak kitorg masih muda lagi. Tak tau la kenapa boleh tersuka lagu ni, maybe sebab mak memang suka lagu ni jadi anaknya pun mewarisi minat yang sama jugak. Tapi En. Barney tu tak tau la pulak. (Dia ada bagitau kot, tapi terlupa dah. SORRY! hehe)


video

Rahimah Rahim - Gadis Dan Bunga

gambar dari En. Google yg tiada kaitan. Eh, ada. Bunga.
  

14 comments

4/15/2011 06:13:00 pm

adwa tau lagu nie!
:)

4/15/2011 06:26:00 pm

adwafarahin :

rase2 xramai kot yg tau lagu ni.. lagu lame kot.. =)

4/16/2011 12:30:00 am

x)) anak sedara dayah suke lagu nuh.. :D

4/16/2011 12:59:00 am

dayah snow heuka :

yeke? anak sedara dayah tu umo brape?
hehe

4/16/2011 10:05:00 am

x prnah dgr pon lagu ne. hehe.

4/16/2011 10:08:00 am

syazana.not.single :

lagu ni lagu lame.. :)

4/16/2011 02:17:00 pm

matanya lirik2 selalu..
rupanya manis2 ayu..

haha.. XD

4/16/2011 03:17:00 pm

sedap lagu tu !

4/16/2011 06:31:00 pm

nelly :

yup.. hehe

4/16/2011 06:36:00 pm

shezwan :


haha.. mmg taw ke lagu nie?

4/16/2011 10:32:00 pm

hehe.. best lagu ni.. rasanya lagu lama2 sedap didengar kot.. hehe :)

4/16/2011 11:23:00 pm

fiezah91 :

betul betul betul! =)

4/17/2011 03:29:00 am

wahh ~ bagus larh awak masih layan lagu2 tahun 80-an . Good :)

4/17/2011 06:21:00 am

Babydiera:

sebab terpengaruh dgn mak kot. tp lagu tahun 80-an byk yg best2 jugak.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...