11/04/2011

CokLat YaNg uNik

Coklat?? Pasti dah tak asingkan bagi korang kan? Coklat memang sedap. Even Chipmunk pun cukup suke kalau bab2 coklat nie. Pantang dengar perkataan nie. Hehe.. Same la ngan si Barney nie. Kitorg memang suke kalau coklat tu cokat Cadbury. Tapi biasanye coklat nie bentuk je lebih kurang je. Cume rasenye yang lain. Ade yang sedap, ade yang tak sedap. Bende laen yang menarik tentang coklat nie, ade yang design bentuk2 yang unik. Antaranye korang boleh tengok gambar kat bwah nie.






Sekali pandang macam kemeja betol plak. lol





Style gak coklat bentuk cawan nie. Tak penah terfikir pun.
Tapi mcm susah je nak buat.





Kalau tak kupas nie, mesti ingat macam telur betol.
Haha!





Tool Kit tu. Yang nie memang menarik minat aku. [StyLe]


Ade banyak lagi bentuk2 yang menarik. Korang google je la.. Malas nak cari dah. Ape2 pun, Coklat sangat sedap bagi kitorg! Hehe... (^-^)

12 comments

4/11/2011 06:20:00 pm

sedap2~hehehe..:)

4/11/2011 06:58:00 pm

nyummy sedapnye cekelat tu.
tapi syg nak makan sebab cantik.
huhu...

4/11/2011 07:24:00 pm

sedapnyer coklt!!

4/11/2011 08:00:00 pm

hidayah zawawi :

kan? boleh cakap nikmat dunia no 1 la senang cerita.. =)


cik aufa faqihah :

betul.
xsampai hati nak makan..


saddam :

ko memang saddam. ape2 jenis makanan pun sedap.. =P

4/12/2011 01:28:00 am

nyamansss... lmk dh xmkn coklet... huhu

4/12/2011 02:08:00 am

Dea :

tapi syg mok makan.. kacak gilak.. =)

4/12/2011 08:58:00 am

wah uniknye nak makan pn syg
lg2 yg kmje tu huhu ;)

4/12/2011 12:09:00 pm

CahayaCintaIlahi :

rase mcm nk simpan je.. xnak usik pun kan? =)

4/13/2011 10:47:00 am

lawanya ! sayang kalau nak makan. ;)

4/13/2011 12:39:00 pm

Nur Natasha Sharizwan :

betul betul betul!

4/14/2011 01:23:00 am

sdap er..
hehe..
bes nye klo tu real,ley mkn..huhu..

4/14/2011 01:34:00 am

kalau real mmg x makan la.. sayang.. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...