04/05/2011

♥ cupcakes COMEL!


This is soooo last week punya story. Tapi gigih jugak nak menaip. Sebab sedap, comel dan boleh jugak nak tolong promote sikit kan.

Nampak tak nama Chipmunk dan En. Barney kat atas tu? Comel tak? Bukan just comel tapi sedap sangat. For those yang tak tau lagi, gambar kat atas tu adalah cupcakes! (rasa macam mustahil pulak kalau orang tak tau apa tu cupcakes).

Last week, right after chipmunk habis paper Plant Biotechnology siangnya. Malam tu, kitorg terus pergi ke Seksyen 8, Bandar Baru Bangi sebab dah janji dengan Kak Lynn untuk ambik cupcakes yang kitorg order. Mula-mula, janji nak ambik kat rumah Kak Lynn, but then atas sebab-sebab tertentu kitorg g ambik kat kedai husband Kak Lynn tak jauh dari area rumah Kak Lynn jugak. Kak Lynn ni sangat peramah tau, friendly sangat. Dah la chipmunk ni jenis kalau dengan orang yang baru kenal, pendiam yang amat. Tapi kalau dah berjumpa dengan orang yang friendly macam Kak Lynn ni senang je kalau nak diajak sembang.

Ok, enough pasal tuan buat cupcakes. Nak cerita pasal cupcakes pulak. Hari tu kitorg order 16 biji medium size cupcakes. And of course la VANILLA BUTTERCAKE! Cupcakes ni boleh pilih la nak size kecik, medium ataupun besar. And then, boleh pilih flavor cupcakes jugak. Ada chocolate moist, strawberry buttercake, dan macam-macam lagi la. Topping pun boleh pilih jugak. Nak cream cheese ke, buttercream ke, fondant ke dan ada lagi la. Senang cerita nak apa-apa design yang korang nak pun boleh. 

Puas hati la order cupcakes dengan Kak Lynn. Dah la cupcakes sedap, orang nya peramah pulak. Insya-allah, ada masa nanti nak order lagi dengan Kak Lynn. Kalau nak order, atau tengok-tengok website Kak Lynn boleh la klik sini(www.babycakes2u.com) ye. 

Ni gambar cupcakes yang kitorg order hari tu. Sebab cupcakes tu comel dan sedap terlupa pulak nak ambik gambar penuh cupcakes tu..













Nak order boleh contact number ni.

31 comments

5/04/2011 08:19:00 pm

nyumnyumnyum dapnye

aisya harga bape ye?

5/04/2011 08:31:00 pm

cutenye !!

5/04/2011 10:00:00 pm

comey comey

5/04/2011 10:17:00 pm

@adwafarahin

tgk size and design jugak kot.. mcm kitorg hari tu lbih kurang dlm rm50-55 cmtu la..

5/04/2011 10:18:00 pm

@kucarkacir

tau xpe.. =)

5/04/2011 10:18:00 pm

@nurelinda

kan kan kan? =)

5/04/2011 11:06:00 pm

perghh lapar terus tengok cuppycakesss.

5/04/2011 11:30:00 pm

@Fathiah Hamim

hehe.. xtau2.. =P

5/05/2011 12:00:00 am

comeiiinya..warna warni gitu...;0

5/05/2011 12:42:00 am

@HonEyBuNNy

comel kan? bukan comel je, sedap pun sedap.. hehe

5/05/2011 01:09:00 am

comelnya..

5/05/2011 06:44:00 am

@cik sakura

hehe =)

5/05/2011 09:28:00 am

comel giloo !!

5/05/2011 02:21:00 pm

waa..comel sngt la..nak mkn pun sayang rase nye..hehe

5/05/2011 04:57:00 pm

woaahh!
sedapnyee..
tegugat iman sy yg tgh bepuasa ni..
hikhik XD

5/05/2011 06:48:00 pm

@nelly


kan, comel kan? =)

5/05/2011 06:49:00 pm

@cik ungu

tau xpe.. tp sedap punye pasal sampai lupe nk ambk gmbr.. =)

5/05/2011 06:49:00 pm

@misluvcoklat

alamak! puasa ke? sorry.. =)

5/05/2011 09:25:00 pm

dah design cantik...sedap pulak ek? bebaloi2 beli....teringin mommy~hee

5/05/2011 09:33:00 pm

@mommylavender

betul2.. hehe.. try la.. =)

5/05/2011 09:59:00 pm

macam sedap n menarik :)

5/05/2011 10:54:00 pm

@najwa's

mmg sedap pun.. :)

5/06/2011 10:41:00 am

comel la cupcakes tuh!naknak!

5/06/2011 07:32:00 pm

@Miss A

yg tu dah habis la.. kalau nk tnye la dgn tukang buat cupcakes nye.. =)

5/11/2011 12:11:00 am

yummy! cupcakes lah! ;0

5/11/2011 12:37:00 am

@emeera asnary

sedap dan comel! =)

5/30/2011 01:40:00 am

Comel nyeee ! Rsa syg lak klau nak mkn XD

5/30/2011 06:44:00 am

@Shahira

sedapkan.. mmg syg nk mkn comel sgt.. =)

3/12/2012 07:04:00 am

comelnya cuppies :D

3/12/2012 07:04:00 am

comelnya cuppies :D

3/12/2012 03:17:00 pm

@Haruno Hana 하나

comel kan? hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...