28/05/2011

seperti KETAM mengajar anaknya berjalan.. KETAM ye, KETAM!

Highlight kat situ ye, KETAM.. Before tu, kita tengok dulu gambar-gambar di bawah ni. (Semua gambar dibawah adalah ehsan dari Mr. Google.
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Baru perasan, Chipmunk suka tulis entry pasal makanan kan. Nasi ayam, Cheezy wedges, dan cupcakes pun ada. Memang motif utama nak buat korang terliur dan rasa lapar bila tengok gambar-gambar macam yang diatas ni. Termasuk la orang yang tengah menaip ni. Tengok entry sendiri tengah malam, rasa lapar dan boleh la drive thru McD dan buat En Barney makin bulat. Eh?

Okay, berhenti merepek. Semalam, pergi makan malam dengan roommate chipmunk yang tersayang selepas seminggu beliau tinggalkan roommate beliau yang comel ni untuk pergi ke Sabah. Of course la En. Barney a.k.a driver peribadi chipmunk comel ni ikut sekali. Dan tak lupa jugak, Cik Puan dari bilik sebelah. Ayat simple, kitorang berempat la. Tak ingat la macam mana boleh terbuka cerita pasal ketam. Specifically, warna ketam. Ketam warna merah la, warna biru la. Cik Roommate cakap beliau tak pernah tengok ketam warna apa entah. Tak ingat la pulak.

Wahai Cik Roommate yang tersayang, kat bawah ni chipmunk si comel ada letak gambar-gambar ketam yang kita cakap-cakap hari tu. Warna ketam tu beza-beza kan? (Haihh, of course la. Dah jenis pun lain-lain).






p/s : malas nak google nama-nama ketam ni. Sebab excited nak pergi tengok Captain Jack Sparrow dengan En Barney.

22 comments

5/28/2011 09:42:00 pm

sedapnye ketam...
heeee

5/28/2011 11:53:00 pm

huarghhh!! lamenye xmakan ketam..huhuu T_T hehe ape jenis ketam pon bile dh masak, wane ttp akan jd merah..huhuu

5/29/2011 02:52:00 am

@faidah misnan

kan kan kan? hehe

5/29/2011 02:52:00 am

@misyamissyou

same la.. dah lame x mkn ketam.. huhu.. aah la, baru perasan.. hehe

5/29/2011 03:59:00 am

sampai sekarang tak reti nak makan ketam cane. sakit gigi ooo kalau makan. =="

5/29/2011 04:35:00 am

@rj Etika

xpe.. teruskan usaha anda.. =)

5/29/2011 10:31:00 am

Yummy!
sedapnye.dah terliur tgk lauk ketam ni...kalau masak,jgn lupe tinggalkan utk yuyu sket ye..hehe

5/29/2011 01:32:00 pm

@Yuyu Johanna

sedap kan? hehe..
ok, set! =)

5/29/2011 02:32:00 pm

wah.. ketam.. ketam.... kempunan nak makan ni.. da lama x rasa.. =,=

5/29/2011 05:21:00 pm

@eclipsesweet

same la.. dah lama x mkn ketam.. huhu

5/29/2011 06:16:00 pm

wooooowww, mesti best ketammm tu kannn :) nak jugak!

5/29/2011 08:35:00 pm

ketam masak lemak paling sedap!

5/29/2011 10:06:00 pm

@Rtp Farra Arisha

tu la.. huhu.. misi mencari tempat sedap ada lauk ketam ni.. mengidam nak makan ketam..

5/29/2011 10:06:00 pm

@A retarded kitty

btol tu! huhu

5/29/2011 10:51:00 pm

ISHHHHH NYAMAN EH KETAM . LAMAK SIK MAKAN KETAMMMMM . RINDU SAMA KETAM . HAHAHAHAHAHA

5/29/2011 11:07:00 pm

@Sally Yatiey

sama la.. kmk nyuruh mak kmk masak hari ya, nya xmok.. suma org dalam umah ya x makan ketam.. T_T

5/29/2011 11:14:00 pm

ketam...adeh@_@

5/30/2011 12:14:00 am

dah satu sem tak makan ketam. kt cafe payah betul nk jumpa ketam. sedaaaap!!!

5/30/2011 12:17:00 am

@izzysabki

nape? :?

5/30/2011 12:20:00 am

@amna

sy lg lama x mkn ketam.. lebih setahun.. T_T

5/30/2011 01:38:00 am

Tengok gmbr ni mengidam lak nak mkn ketam *drool

5/30/2011 06:42:00 am

@Shahira

hahaha! xtau2.. =P

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...