07/05/2011

Pembohong Kecil yang Cantik!

Sila buka google translate dan translate tajuk entry di atas.

Tau mesti ramai yang malas. Tak payah susah-susah, senang cerita jawab je soalan ni. Siapa tengok drama series ni?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Chipmunk yang perasan comel ni memang suka tengok drama series yang ni. Actually drama series yang ni based on novel Sara Shepard. Tapi macam biasa la, yang series tak kan sama jalan cerita dengan novel kan. Macam Pretty Little Liars ni jugak la. Kalau series, dah habis season 1. So sekarang tak sabar nak tunggu season 2 ditayangkan bulan June nanti. 

Pretty Little Liars ni cerita pasal 5 orang sahabat ni.

 

Spencer Hastings ( Troian Bellisario )


Hannah Marin ( Ashley Benson )


Aria Montgomery ( Lucy Hale )


Emily Fields ( Shay Mitchell )

 

Alison DiLaurentis ( Sasha Pieterse )



Cerita nya macam ni. Alison ni dah mati dibunuh. Tapi still lagi tak tau siapa yang bunuh. Alison ni kononnya leader clique diorg ni la. Sampai la satu masa ni, ada someone yang hantar text messages kat diorang ni. Tak ada nama tapi just ada initial -A- sahaja. Tapi si A ni tau banyak rahsia-rahsia diorang, sama macam Alison. Mula-mula diorang syak Alison hidup lagi dan dia lah yang hantar text messages kat diorang ni. Sampai la diorang jumpa mayat Alison. Banyak sangat la konflik cerita ni, diorang nak cari siapa A, siapa pembunuh Alison dan  setiap sorang dari diorang ni ada masalah diorang sendiri. Hannah dengan masalah kewangan, Spencer dengan kakaknya, Aria yan bercinta dengan cikgu BI nya sendiri dan Emily yang suka dengan kaum sejenis dan semua tu si A ni mesti kepoh nak masuk campur jugak.

Pretty Little Liars ni memang best la. Kalau tak tengok lagi, still boleh catch up sebab baru 1 season (22 episode je, marathon sehari tak tido tak makan tak mandi cukup la tu).


The Pierces - Secret

Yang ni soundtrack untuk drama series ni. Macam psiko je. Tapi best!

16 comments

5/07/2011 07:00:00 pm

Wah . cam best jak cta tok bah ? :)

5/07/2011 07:30:00 pm

@Liey Yatiey

best2..
kmk tiap2 minggu tunggu cerita tok kuar. mok download.. yala x sabar mok tunggu season 2 nya..

5/07/2011 08:55:00 pm

ada online ker?

5/07/2011 10:09:00 pm

@Aimi dan Pakcik Hashim

kalau nak tengok online tak sure la.. sebab selalu download je.. =)

5/08/2011 01:50:00 am

wah ! macam best je . ada misteri2 gitu . tapi tayang kat mana ni ?

5/08/2011 02:50:00 am

@Ini Kisah Tia

tak sure la pulak.. sebab selalu download je..

5/08/2011 10:35:00 am

wehhh aku tak tgk kot cerita nk..
klo yg drama gini..
supernatural je..
hehehe =p

5/08/2011 04:46:00 pm

@Far8 budak baik

aku pun baru je nk try tgk.. supernatural pon best jgk.. tp dah lme tggl.. T_T

5/08/2011 07:25:00 pm

waahhh! nak tgk jugak lah citer ni

hehhehe~

5/08/2011 07:54:00 pm

@Miss Shikio

tengok jangan x tengok.. =)

5/12/2011 12:23:00 am

mcm besh je. nak ngkkkkk

5/12/2011 12:47:00 am

@dydy

cepat g tengok.. hehe

5/15/2011 10:07:00 pm

Alamak, tak tahu lah pasal ni.
nanti nak try.
thanks info :)

5/15/2011 10:29:00 pm

@Rafidah Farhana

try la..
welcome.. =)

4/01/2012 07:51:00 am

daku mmg ketinggalan zaman bab citer camni =.= teringat kat siri Charms kat ntv7 dulu.. hoho

4/02/2012 01:40:00 am

@Haruno Hana 하나

hehe.. charms semua season ade je dlm external.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...