05/06/2014

Nuffnang Premiere Screening of How to Train Your Dragon 2

Dah lama tak pergi Premiere Screening Nuffnang ni uolls. Zaman-zaman study dengan En. Barney dulu selalu lah dapat invitation begini dan gigih lah nak pergi. Bila tengok ramai blogger-blogger lain yang macam seronok je pergi Premiere Screening, Iolls pun tak nak kalah, nak jugak kembali bergiat aktif join pergi Premiere Screening! Gedik sungguh kan? 

Kali ni saja cuba-cuba nasib. Jawab soalan dari Mr. Nuffnang dengan jawapan yang merapu merepek meraban dan petang semalam buka email kejap, tengok-tengok ada email dari Mr. Nuffnang kesayangan semua. 


Hopefully En. Barney a.k.a Pak Supir Iolls masih lagi berada di sini dan tak pergi outstation ke mana-mana. Susah betul lah nak plan apa-apa dengan orang yang kerjanya outstation on the spot macam ni. Bukan takat susah plan nak keluar date je, semua benda tak boleh nak plan. Iolls ni dah la jenis manusia yang everything kena plan dulu supaya semua boleh berjalan lancar dan jayanya tanpa sebarang ketidakpuasan hati. Eh, macam mana boleh jadi sesi luahan perasaan pulak ni?

p/s : Siapa lagi yang pergi tengok How To Train Your Dragon 2 nanti? Anyone?

13 comments

6/05/2014 09:22:00 am

wah2...nak tengok jugak! :D

6/05/2014 09:40:00 am

nanti dah tgk buat review yer..ada gak plan nak bawa anak2 gie tgk cita nie..

6/05/2014 10:05:00 am

Bye Aisya! Ktorg semua tengok Blended. Teheee!! ^^

6/05/2014 10:09:00 am

kmk mun dpt pn xguna..bkn dpt pg pun... :(

6/05/2014 10:40:00 am

owhh mungkin hanya blogger retis je yg dapat. haaha :P

6/05/2014 12:35:00 pm

Kalau ada mood akk join gak contest ni... penah la merasa...

6/05/2014 02:07:00 pm

tak pernah try lagi..sebab risau kalau dapat buat rugi tiket je, tak dpt pergi tgk..huhuuh..

6/05/2014 09:22:00 pm

wow seronoknya dapat tengok movie free

6/05/2014 11:40:00 pm

beshnyer....
dah ler minat movie tu..huuu
xde dpt invitation tu pon tau...hikhik ;p

6/05/2014 11:42:00 pm

setakat ni tak pernah lagi jawab cuba lagi..kalau sis menang tiket pun mesti tak dapat pergi..hehe

6/06/2014 11:04:00 am

woaahh.. bestnya dear :)

6/06/2014 01:39:00 pm

tahniah kak.. zizie tgh exam waktu tu.. kalau x, nak join jugak contest dia..

6/14/2014 04:20:00 am

hihihi kak aisya, cmane nak jawap soalan tu heeeee~

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...