03/06/2014

Pengomen Tegar dan Bloglist June

Setelah beberapa bulan I tak letak bloglist untuk pengomen-pengomen tegar, bulan June ni nak letak balik lah bloglist. Rutin blogging sekarang pun dah semakin memberansangkan berbanding bulan-bulan sebelumnya. Amboi, ayat bukan main. 

Macam yang terdahulu, 25 yang tersenarai sebagai pengomen paling banyak bulan lepas Iolls letakkan bloglist yang khas selama sebulan. Macam kita renew roadtax kereta tiap-tiap tahun macam itu jugak lah Iolls renew bloglist tiap-tiap bulan. Gitu kaedahnya kan. Cuma insurans uolls tanggung sendiri la ye. Tak kuasa I nak hulur-hulurkan. Eh eh eh. 


Tahniah buat yang tersenarai di atas. Cepat-cepat semak nama uolls ada tak. Buat yang tersenarai di atas tu, boleh semak link memasing kat bloglist. Mana lah tau I terlepas pandang, takut kecik pulak hati kan. 


Terima kasih diucapkan kerana sentiasa sudi singgah dan meninggalkan komen even sekarang ni masa untuk Iolls blogwalking agak terhad sikit. Terima kasih, terima kasih.

Macam yang Iolls cakap tadi, bloglist yang ini I akan update setiap bulan. Buat yang tak tersenarai dalam bloglist bulan ini, jangan sedih-sedih. Bulan depan ada lagi. Boleh try untuk bulan depan pulak. All the best! 

p/s : Tak sempat lagi nak meneruskan sesi mengepos hadiah. Diharapkan bersabar ye. 

21 comments

6/03/2014 08:39:00 am

wah tahniah2..hehe nm kita takda..takpe2 nt kejar balik..huhu:P

6/03/2014 08:58:00 am

Eh eh eh nama kita ada. Tapi kenapa mesti Azlan tu juara carta ?? Salah blog ke dia komen. Kekekekeke. :P

6/03/2014 10:01:00 am

mcm xda apa2 yg pelik jak kat entry tok..hahaha.. =_="

6/03/2014 10:19:00 am

tahniah pada yg tersenarai

6/03/2014 10:20:00 am

alhamdulillah..masih tersenarai..:)

6/03/2014 11:25:00 am

alaa sedihnya licha tak termasuk :(
sorry ye dear. lama tak BW sbb bz kerja..

6/03/2014 12:10:00 pm

Syabas semua!

6/03/2014 12:12:00 pm

Eh...nama kita ada la..thanks Aisya

6/03/2014 12:58:00 pm

wah, seronok lah ada pengomen tegar.
cantik blog ni. I like! :)

6/03/2014 02:49:00 pm

Yeayyyy ;D

6/03/2014 04:50:00 pm

eh tersenarai jugak..:p
terima kasih jugak buat kak aisya rajin singgah blog husna..:)

6/03/2014 05:40:00 pm

"pengomen baru" baru tibaaaa :D

6/03/2014 08:25:00 pm

Owh....menarik....tahniah pada yang tersenarai

6/03/2014 10:13:00 pm

nama kite takde.. hihi nampak sgt jarang komen blog kak aisya dah. huhu T_T

6/03/2014 11:03:00 pm

syabas sahabat sekalian :)

6/04/2014 12:34:00 am

yeayy dapat juga tersenarai...thank you adik manis :D

6/04/2014 11:48:00 am

tahniah buat semua yang tersenarai :)

6/04/2014 11:50:00 am

Tahniah buat merekea :)

6/04/2014 12:51:00 pm

yea..yea...nama saya ade...hehehehe

p/s: Nurie sila jangan jeles..hahahaha

Regards,
-Strider-

6/04/2014 02:50:00 pm

wah bestnyee... nak jadi follower la. zarith nak jadi pengomen tegar lepas ni =p cewah, mcm azam tahun baru pulak.

Jom la follow blog zarith jugak ye =)

http://butikgebugebu.blogspot.com/

6/04/2014 11:42:00 pm

fuyoo..1st place...! ahakak ^o^
thanks cik aisya =D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...