13/06/2014

Thanks Mr. Nuffnang : Huawei Ascend 7

Salam Jumaat wahai rakan-rakan blogger sekalian. Semoga hari ini sentiasa ceria dan bersemangat hendaknya. Padahal yang sedang menaip ini terasa agak lemau sekali. Biasalah, sudah tiba hari Jumaat maka Friday Blues Iolls pun sudah mari. Nak weekend lah katakan. Oh, happy weekend buat uolls yang sedang goyang kaki berhujung minggu.

Eh, tanpa disedari melencong pula dari landasan yang benar. Iolls nak cerita pasal CPUV baru je pun. Menyimpang jauh nampaknya. 


Huawei Ascend P7

Iolls sendiri pun tak jumpa lagi iklan yang ini sebenarnya. Anyway, thanks Mr. Nuffnang dan juga Huawei. Tak sure lah iklan yang ini berkenaan dengan apa. Mungkin mempromosikan Smartphone terbaru dari Huawei? I tengok Ascend P7 ni boleh tahan smart jugak. 


Tengah fikir-fikir nak beli smartphone baru jugak ni. Smartphone Iolls tu dah mula bengong mabuk kepayang sudah. Dah pakai almost 2 tahun tapi nak tukar rasa sayang pulak. Tapi bila tengok Ascend P7 ni macam smart pulak. Ehem

p/s : Nak cashout lah bulan ni. Mr. Nuffnang, bagi banyak-banyak lagi CPUV ye! Iolls kumpul duit untuk dot dot dot. Eh, bukan untuk kahwin ye. Rujuk perenggan di atas. 

15 comments

6/13/2014 08:11:00 am

Tahniah....nk beli smartphone baru eh

6/13/2014 08:15:00 am

Alhamdulillah...semoga murah rezeki selalu...^_^

6/13/2014 08:41:00 am

Tahniah dear...

6/13/2014 09:18:00 am

Alhamdulillah, akak pun dapat gak BE ni
Syabas u

6/13/2014 09:51:00 am

Tahniah ! Kita pun tengah kira kira nak cashout tapi sayang. Eh. :P

p.s : aisya nak g gomonae tak ?

6/13/2014 10:15:00 am

Heee~ beli la Sony lagi...hahaha

6/13/2014 12:06:00 pm

bkkn kumpul k kawennn mehhh?hahaha..bila gk tek :P

6/13/2014 12:54:00 pm

tahniahhh Aisya.. murah rezeki sellau dpt cpuv

6/13/2014 08:57:00 pm

Tahniah ;D

6/13/2014 09:15:00 pm

wahh ingt akak nak kahwin ehehehe :P thniah kak. maaf baru BW huhu

6/13/2014 11:32:00 pm

tahniah adik manis...nanti leh la belanje sis..smartphone satu...haha

6/14/2014 01:01:00 am

zizie pun dapat.. hihi.. zizie klik umobile sebab huawei tak keluar :D

6/14/2014 01:59:00 am

tahniah aisya :)

6/14/2014 01:29:00 pm

tahniah dear :)

6/15/2014 11:10:00 pm

Alhamdulillah...rezki masyukkk ^_^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...