23/06/2014

Thanks Mr. Nuffnang : Invest Smart Campaign

Hai hai hai! Selamat Hari Isnin uolls biarpun I tak rasa pun hari ni macam hari isnin. Semalam masuk office satu hari sebab ada benda nak settle kan. Automatik hari ni rasa macam hari selasa.

Anyway, beberapa hari lepas I intai-intai earning Nuffnang masa nak siapkan draf untuk #OlaBola Bersama Astro, rupanya ada satu CPUV baru. Yela, last week satu minggu jenguk blog sebab nak taip entri je. Nak blogwalking semua tak sempat. Penat berjaga nak tengok bola punya pasal sebenarnya. Hiks.


Invest Smart Campaign

Thanks Mr. Nuffnang untuk CPUV yang terbaru ini biarpun sekarang blogging macam tenggelam timbul sikit seiring dengan Piala Dunia 2014. Sebab kalau nak tengok bola pukul 12 tengah malam atau pukul 3 pagi, pukul 9 malam I dah tidur dah sebab nak bangun pagi buta demi bola. So nak blogwalking pun tak sempat. 

Dan sebab itu jugak, selepas beberapa hari CPUV ini bertenggek kat blog comel Iolls ni, baru lah I terserempak dengan iklan Invest Smart Campaign ini. Kalau uolls tanya I iklan ini pasal apa memang I tak reti nak jawab lah. Tengah try memahami iklan tersebut jugak ni. Mungkin adalah tu kaitannya dengan pelaburan whatsoever. Nak tau lebih lanjut, uolls boleh lah klik iklan tersebut ye. Terima kasih!


p/s : Memang gejala tak cukup tidur sekarang ni amat berleluasa. 

11 comments

6/23/2014 09:22:00 am

tahniah..:)

6/23/2014 10:04:00 am

tahniah sis :D kalau saya nampak saya klik

6/23/2014 10:59:00 am

Tahniah la ye Aisya ! ^^

6/23/2014 12:35:00 pm

congrats aisya!

6/23/2014 02:30:00 pm

salam isnin....tahniahh

6/23/2014 02:56:00 pm

tahniah :)

6/23/2014 05:16:00 pm

Alhamdulillah...murah rezeki...semoga murah rezeki selalu...

6/23/2014 06:46:00 pm

sm la kmk pun dpt kempen tok juak..alhamdulillah..rezeki kita

6/23/2014 09:34:00 pm

sally pun dapat yang sama..hehehe :D

6/24/2014 02:32:00 am

baru singgah sini. insyallah kalau ternampak iklan ni saya akan click

6/27/2014 02:13:00 am

dapat juga cpuv yg sama aisya :)
tahniah ye :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...