06/09/2013

Cek Pertama dari ChurpChurp

Hari ni ada lagi satu surat dari Abang Posmen untuk Chipmunk. Kali ni datangnya daripada ChurpChurp pulak. Memang ditunggu-tunggu sebab end of July hari tu Chipmunk dah klik cashout. Cuma perlu tunggu cek sampai je dan Alhamdulillah rezeki bulan ni dapat payment dari ChurpChurp. Orang lain mungkin dah banyak kali cashout Nuffnang ataupun ChurpChurp, I pulak baru first time. 


Walaupun tak banyak tapi syukur lah rezeki jugak tu kan. Makan masa berkurun jugak ni baru boleh cashout. Tu semua belas kasihan family dan En. Barney dan sorang dua kawan yang rajin klik iklan I. Terima kasih banyak-banyak! Dan buat uolls pulak, I tinggalkan serangkap pantun.

Si anak gadis cantik rupawan,
Wahai jejaka segak dan tampan,
Saya mengharap belas dan ehsan, 
sudikah anda tolong klik kan iklan?

Cuma dua saja, INI dan INI.

Ada sesiapa yang cuba membeli pantun yang saya jual? Cewah. Apa-apapun terima kasih banyak-banyak dan bagi siapa-siapa tak daftar lagi ChurpChurp boleh lah klik SINI. Dan yang nak Chipmunk klik iklan anda pulak boleh tinggalkan link di kotak komen. Nak tinggalkan link kat kotak komen tak kisah. Tapi kalau letak link iklan kat shoutbox, sendiri mau ingat lah kan.

p/s : Terlupa pulak, terima kasih buat Wanita Gorgeous Collections sebab top-up kan kita RM10 sebab menang GA yang kita join kat SINI. Terima kasih daun keladi, lain kali buat lah GA lagi. Hehe

61 comments

9/06/2013 08:12:00 pm

Wahhhh dia dah dapat cek.. sy masih menunggu lagi hehehe. Tah bila nak penuh

9/06/2013 08:14:00 pm

salam dear .
tahniah. momoy sekali pun x cashout lg. hehe

9/06/2013 08:29:00 pm

Woaaa tahniah :)

9/06/2013 08:55:00 pm

demi mu.. mama klik.. hihi..

9/06/2013 09:49:00 pm

nak exchange!

1. http://bit.ly/18zqUjw
2. http://bit.ly/1a8AP68

9/06/2013 09:51:00 pm

tahniahh :)

9/06/2013 10:06:00 pm

tahniah aisya.. akak tak pernah mendaftar pun churp2 tu..

9/06/2013 10:10:00 pm

wah dah cashout...leh blanjer sis...hehehe

p/s dah klik tapi tak pandai nak berpantun..hehe

9/06/2013 10:11:00 pm

yang kedua tu salah link ke..not found je yang keluar..huhu

9/06/2013 10:18:00 pm

Kalau dh cash out tu kira bnyak dh tu..
Boleh dh bli telefon baru tu.
Hehe.

9/06/2013 10:44:00 pm

tahniah ktk ;D

Mcm ne mok cash out oh? Blm pernah gik cash out lmk2 tok.. ;D

9/06/2013 10:45:00 pm

take time 30 hari msa bekerja kan bru cek smpi..

9/06/2013 11:58:00 pm

nampak nampak mesti one hundred ++ kan.. bestnya..

mestilah sudi.. done klik save22 & escape.. ;)

9/07/2013 06:58:00 am

Akak pulak tak pernah cashout langsung..hihi

9/07/2013 08:19:00 am

tahniah...rezki ..

9/07/2013 09:14:00 am

tahniah ya aisya.... rezeki tu..

9/07/2013 09:28:00 am

untung la dapat cashout...sy tak penah g hehe..simpan banyak+ dulu..kalau betul+ perlu baru la cashout..

9/07/2013 10:28:00 am

Tahniah..sikit2..lama2 membuahkan hasil...akak pun baru sekali jer pernah cash out churp2 ni..hehe...skrg dah boleh cash out tapi nak kumpul dulu...
Dah tolong klik.. :)

9/07/2013 12:00:00 pm

waah bape jumlah tuu? namapak satu je. satu ribu eh? :D

9/07/2013 04:12:00 pm

whoa, dah sampai cek dia.
ada one kat depan tu mesti one hundred lebih. :D

9/07/2013 04:45:00 pm

Bestnyaaa.. teman oak tunggu nuffnang n 8share beranak2 dulu baru cash out.. yg churp2 punya lum start share iklan lg..mhu3

9/07/2013 10:40:00 pm

amboi siap berpantun..hihihi...ayut tak jenguk pon si churp2x tu..biar gitu ajer..hihihi :p ap pon tahniah aisya ^^

9/07/2013 11:50:00 pm

Tahniah :)

9/08/2013 01:47:00 am

wahh bestnye..:)

9/08/2013 02:32:00 am

done!!!singgah kat sineh jap...heheheh....

9/08/2013 09:51:00 am

tahniah..cik nor klik satu iklan..:)

9/08/2013 03:14:00 pm

keluar pagi memancing ikan,
ikan dipancing di sungai kedah,
tekan2 keluar lah iklan,
ehem, saya klik sudah...

9/08/2013 03:31:00 pm

yeayy boleh belanja...hihi;P

9/08/2013 10:33:00 pm

@huny madu

mudahan cepat2 lah penuh supaya dpt beli handbag baru ye.. hiks

9/08/2013 10:37:00 pm

@.::: Princess MOMOY :::.

ni pun lepas bertahun jugak. hehe

9/08/2013 10:37:00 pm

@Nadya Dyana

thnks.. :D

9/08/2013 10:37:00 pm

@Norhasniza Khalid

thank uuuu mama.. hehe

9/08/2013 10:37:00 pm

@Amer Amirah

done! :D

9/08/2013 10:38:00 pm

@Cik Mun

thnks ;D

9/08/2013 10:38:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

sy ni dh lama daftar kak.. baru je cash out ni.. hehe

9/08/2013 10:38:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

sy ni dh lama daftar kak.. baru je cash out ni.. hehe

9/08/2013 10:38:00 pm

@puteri kasih

thnks sis.. hehe

9/08/2013 10:38:00 pm

@puteri kasih

oh yg tu dah tukar dah.. huhu

9/08/2013 10:39:00 pm

@Shark Kay

hahaha.. phone yg ada pun phone baru.. nk tuka lg buat pa..

9/08/2013 10:39:00 pm

@Sally Yatiey

churp2 kah? ktk click jak cash out ya.. mcm nuffnang juak lah.. tp make sure details ktk berik betul..

9/08/2013 10:40:00 pm

@Rahmad Mat

sy click cash out end of july.. awal sept baru cek sampai.. :)

9/08/2013 10:40:00 pm

@Chic Na

thanks cikna, syg lebih lah mcm ni.. hehe

9/08/2013 10:40:00 pm

@Mieza Jhaa K

nnti cash out jugak tu.. hehe

9/08/2013 10:41:00 pm

@BUNDA a.k.a KN

alhamdulillah.. :D

9/08/2013 10:41:00 pm

@Mia Liana

thnks kak mia.. syukur alhamdulillah. :D

9/08/2013 10:41:00 pm

@Cik Itah@RRP

ni nk guna byr yuran sem sikit ni.. hehe

9/08/2013 10:42:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

wah, bestnya.. hehe.. thnks kak lily.. :)

9/08/2013 10:42:00 pm

@sha (chirp chirp)

kalau lah satu ribu... fuhhhh..

9/08/2013 10:42:00 pm

@syuk shusuke

alhamdulillah.. ada la sikit.. :)

9/08/2013 10:43:00 pm

@tenku butang

8share ni dh dua kali cash out tp sekali tu tak masuk acc langsung jumlahnya.. dah inform tp masih jugak mcm tu.. huhu

9/08/2013 10:43:00 pm

@ayut

ni pun lebih 2 thun jugak ni.. hehe

9/08/2013 10:44:00 pm

@Mieya Atiera

thnks.. :)

9/08/2013 10:44:00 pm

@chicken_floss

alhamdulillah rezeki. hehe

9/08/2013 10:45:00 pm

@P#eoniX

tq. :D

9/08/2013 10:45:00 pm

@Normi Nieza

tq cik nor. :D

9/08/2013 10:46:00 pm

@aswadz

hahaha.. TQ... XD

9/08/2013 10:47:00 pm

@Mime MF

erk.. haha

9/09/2013 10:40:00 am

Tahniah sis

9/10/2013 07:52:00 pm

Alhmdlillah..rezki =)

syioknyer.. =D

9/10/2013 11:14:00 pm

@Isabel Diaz

makseh :D

9/10/2013 11:15:00 pm

@Cik Yaya

syukur alhamdulillah :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...