23/09/2013

No Internet Access!



Tengah syok menaip entri, tiba-tiba internet buat hal. Paling sakit hati bila dah siap, dah panjang lebar kita bebel sekali tengok tak boleh nak save. Automatik terasa nak mencarut. Automatik terasa je bukan automatik tercarut. Beda di situ ya anak-anak.

Oh, sabar je lah.
posted from Bloggeroid

36 comments

9/23/2013 10:42:00 am

sabo jelaaa.. saya pon pernah gituu.. terus xda mood nak taip balik..tutup blog g tido lagi bagus.haha

9/23/2013 11:06:00 am

banyak kali jgk kena kes mcm ni..sabor je ler..

9/23/2013 11:46:00 am

Hahaha. Setakat ni tak pernah lagi kene camtu tapi boleh bayangkan betapa xde mood lepas tu.

Haritu 2 minggu hidup tanpa internet sebab balik kampung dan berjalan Kemboja. Kat Kemboja ada interent tapi sebab bercutikan, jadi malas nak online.

9/23/2013 11:56:00 am

hehehe... aku pun pernah kena gak.

9/23/2013 12:08:00 pm

haha, lagi2 kalo time guruh :D

9/23/2013 12:39:00 pm

sakit hati kan? haha sama macam sy..wifi asyik buat hal je :(

9/23/2013 01:15:00 pm

@Aya Zuki

tau takpe! mcm tu lah sy.. ingatkan nak buat autopublish entry utk pagi tadi sekaliiii.. dah panjang pulak taip tu.. grrr

9/23/2013 01:15:00 pm

@Mieza Jhaa K

haha.. bikin panas betul!

9/23/2013 01:16:00 pm

@Arham Md Ali

memang takde mood pun. bengang. haha. Punya lah idea mencurah-curah sekali internet buat hal pulak dahhh.. haha

9/23/2013 01:16:00 pm

@aswadz

rasanya ramai yg pernah kena mcm ni jugak kot. hehe

9/23/2013 01:17:00 pm

@syuk shusuke

mlm tadi takde pun guruh2.. selalu kalau cuaca tak elok, internet pun meragam jugak..

9/23/2013 01:17:00 pm

@Cik Itah@RRP

mmg sakit hati.. hehe

9/23/2013 01:38:00 pm

selalu dah jadi gitu. sabo je la ek...

9/23/2013 01:41:00 pm

pakai line ape? jom kita boikot ramai2 hahaha...sabor laa Am pun pernah juga dalam situasi camgini..
tapi hanya mampu tersenyum je..hahaha

9/23/2013 02:34:00 pm

hadoi. ini menambah ketensionan! betul ke bahasa melayu mama ni?.. geram je kan.... hihi

9/23/2013 02:36:00 pm

hehe samalah..akak pon selalu kena gini.. fedup rasa..

9/23/2013 04:06:00 pm

kesiannya dear. bertabah je la ye

9/23/2013 04:17:00 pm

kalau akak jadi macam tu mesti geram.. sabar je la kan.. internet akak pun sellau buat hal juga..

9/23/2013 05:42:00 pm

sian eh...sabar jak la
kmk line broadband slow gilak
ada arinya laju

9/23/2013 06:50:00 pm

ada haiwan dalam bahaya! di sana...
hehehe, Tedi tabung Save22, Save22, Save22 ... :P

9/23/2013 07:16:00 pm

mesti rasa nak baling laptop kan.. kikiki.. sabar sabar.. ;)

9/23/2013 10:02:00 pm

memang bikin panas je line internet bila buat hal kan..

9/24/2013 03:20:00 am

ha3..2 ok lg..kalau blackout terus cmne??

9/24/2013 01:08:00 pm

@Cik TK

tu lah.. sabar je lah.. haha

9/24/2013 01:08:00 pm

@Aminin

streamyx.. haha!

9/24/2013 01:09:00 pm

@Norhasniza Khalid

tau takpe mama.. syok menaip sekaliiii.. haha!

9/24/2013 01:09:00 pm

@azizah :)

dah lah, takmo taip dah.. haha

9/24/2013 01:09:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

internet jarang2 buat hal.. wrong timing pulak menaip entri. hehe

9/24/2013 01:10:00 pm

@Yumida Huda

kmk laju jak.. ya okay.. tiba2 kenak time tengah naip entri.. bad luck.. haha

9/24/2013 01:10:00 pm

@Chic Na

haha.. taknak baling laptop.. baru lagi ni utk dibaling.. haha!

9/24/2013 01:10:00 pm

@puteri kasih

betul betul betul!

9/24/2013 01:11:00 pm

@S.K.A

lebih kurg je tu. hehe

9/24/2013 07:06:00 pm

Hahaha, sabar jarklah sis.

9/25/2013 12:44:00 pm

@Isabel Diaz

nang punnnnnnnnnnn

9/25/2013 05:10:00 pm

perkara biasa berlaku..
tp ape nk buat..saboooo je laa..
huuuuu

9/26/2013 01:31:00 pm

@Cik Yaya

sadis kalau entri tu agak panjang.. haha!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...