25/09/2013

Khas buat Sang Puteri Kayangan

Puteri bukan sebarang puteri tapi puteri kayangan dari Negeri Langit Ke Tujuh. Okay, ini sudah merapu.

Entri kali ini khas buat blogger yang manis lagi menawan. Siapa lagi kalau bukan kakak cantik Puteri Kasih. Bersempena dengan hari yang istimewa buat kakak cantik hari ini, Chipmunk nak ucapkan Selamat Hari Jadi, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa happy-happy selalu di samping orang-orang yang tersayang. Tak lupa semoga lebih maju lagi dalam berblogging dan teruskan menulis.

Memandangkan birthday Chipmunk last week Sis Puteri dah hadiahkan kek coklat yang cantik untuk Chipmunk. Kali ini turn Chipmunk pulak balas dengan kek comel ini. 

Ada dua ekor kucing. Satu Sis Puteri, satu lagi adikmu yang comel ini. Hehe

Kek kucing comel yang berwarna Pink memandang Sis Puteri pencinta kucing dan juga penggemar pink! Jom ramai-ramai kita banjirkan blog Sis Puteri dengan ucapan-ucapan hari jadi. 


Oh ya, nak ambik kesempatan untuk tolong Sis Puteri promote E-novel baru beliau iaitu Cik Dacing & Encik Ikan. Boleh baca E-novel tersebut di SINI.

p/s : Teringin sangat nak bersua muka dengan Sis Puteri. Entah bila lah agaknya kan. 

38 comments

9/25/2013 07:55:00 am

Selamat hari jdi tuk sis outri..nnti bleh snggh2 tgk e book sis putri :)

9/25/2013 09:48:00 am

so sweeetttt..thank you adik manis. Suka sangat dengan kek tu..nanti poskan yer :P hehe

sis pun harap sangat one day dapat jumpa..nak sangat jumpa aisya ^_^

9/25/2013 10:00:00 am

Happy B'day juga buat sis puteri kasih..moga sentiasa dimurahkan rezeki..Cantiknye kek tu..pink kaler lagi..

9/25/2013 10:26:00 am

cantik..:)

9/25/2013 10:34:00 am

comelnya kek tu :) mesti sedap.

9/25/2013 12:03:00 pm

cantiknya kek tu.terujanya sy~

9/25/2013 12:42:00 pm

@adrianna syaz

singgah jgn tak singgah :D

9/25/2013 12:43:00 pm

@puteri kasih

sampai kat sis tak tau jadi apa lah kek tu nanti. hehe

9/25/2013 12:43:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

kek pink utk peminat pink. hehe

9/25/2013 12:43:00 pm

@Normi Nieza

hehe
XD

9/25/2013 12:44:00 pm

@Liza Licha

tak tau lah apa rasanya.. boleh tengok gambar je. hehe

9/25/2013 12:44:00 pm

@Cik Puan Rara

akak pun mesti peminat pink jugak ni kan.. hehe

9/25/2013 02:50:00 pm

wahh, coklat perisa apekah ?

9/25/2013 03:08:00 pm

salam...bak sini sikit...hehe

9/25/2013 03:11:00 pm

selamat hari lahir untuk pu3 kasih & epy belated besday untuk aisya:)

9/25/2013 04:21:00 pm

salam...
wahh comei kek..btul ke tu utk cik puteri ^,^


mau jugak ;p

9/25/2013 05:02:00 pm

happy birthday kak puteri..

9/25/2013 05:06:00 pm

Haiyooooo cutenyee kek..nak 1..:)

9/25/2013 05:07:00 pm

hi aisya :)

assalamualaikum..:)

tu la kn aisya dgn kakak cantik memang baik sgt...

selamat ulangtahun kelahiran kakak cantik...:)

9/25/2013 05:25:00 pm

Cantiknya kek tu.. :-)

9/25/2013 06:41:00 pm

comelnya kek kucing.. akak dah terjah ke blog puteri.. :D

9/25/2013 07:23:00 pm

kiut eh kek ya
kek ya ditempahkah?
rs mok mkn kek indah tok
ne mok nemu kek sitok..huhu
isik tabong nuffnang sitok

9/26/2013 08:49:00 am

cantik dan menarik la design kek... >_<

9/26/2013 12:45:00 pm

selamat hari lahir buat sis puteri :)

9/26/2013 01:15:00 pm

@syuk shusuke

kek coklat lah. bukannya coklat.. perisa ape? perisa coklat lah.. hehe

9/26/2013 01:15:00 pm

@kacang buncis

minta dgn ownernya dulu. hiks

9/26/2013 01:15:00 pm

@nanakimie

tq.. hehe

9/26/2013 01:16:00 pm

@Cik Yaya

yg tu kena tnye sis puteri lah dulu.. hehe

9/26/2013 01:16:00 pm

@noornazuha

minta dgn tuan punya badan.. hehe

9/26/2013 01:17:00 pm

@Ayie Abas

dah kenal bertahun jugak cuma tak pernah jumpa lagi. bilakah agaknya.. hehe

9/26/2013 01:17:00 pm

@puteri airyn

kan.. siap ada kucing dua ekor lg. hehe

9/26/2013 01:17:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

kan best kalau dpt kek cmtu betul2. hehe

9/26/2013 01:18:00 pm

@Yumida Huda

tempah kat google jak mampu.. hehe..
nyuruh ktk molah kek dirik mpun ya.. hiks

9/26/2013 01:18:00 pm

@Hafiza AizZawa

kan. makanya kita pun dah tertarik. hehe

9/26/2013 01:48:00 pm

comel btol kek 2 =) kek fondan eh??

9/26/2013 05:06:00 pm

Selamat hari jadi dekat kawan sis.

9/27/2013 12:42:00 pm

@S.K.A

entah la kek apa.. tengok mcm fondant.. hehe

6/03/2014 12:18:00 pm

Salam, hahah entry zaman bila aku komen ni :p just nak cakap, kek meow pink tu sangat lah adorable ! :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...