21/09/2013

Segmen Simple & Mudah


Terbaca entri INI. Nasib baik masih lagi sempat nak join. Tarikh tutup hari ini pukul 11.59 malam nanti. Yang tak join lagi ada masih lagi ni. Ada beberapa jam lagi sebelum 11.59 malam.

p/s : Geram pulak nak cari kucing warna pink macam dalam banner tu. Agak-agak ada tak? Hiks.

13 comments

9/21/2013 09:25:00 pm

good luck.. drop ke sini :)

9/22/2013 04:43:00 am

Selamat bersegmen =) tido xlg ni?? ha3..

9/22/2013 07:36:00 am

pusak ya ekslusif..hehe
jom kita dye bulu pusak kat umah
hehe..

THANKS sudi join segmen Yumida :)
Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

9/22/2013 07:43:00 am

selamat bersegmen ya aisya

9/22/2013 09:29:00 am

semoga berjaya.. :D

9/22/2013 11:02:00 am

goodluck! :)

9/23/2013 12:01:00 am

selamat bersegmen

9/23/2013 06:59:00 am

saya agak terlambat rupanya. tapi, sukses untukmu ya ??

9/23/2013 10:06:00 am

Good Luck ye..^^

9/23/2013 12:41:00 pm

selamat bersegmen :)

9/25/2013 05:27:00 pm

gud luck juga ^_^

9/27/2013 06:09:00 pm

akak tak sempat nak join..aduhai..

barulah lega dapat blogwalking..

9/27/2013 11:42:00 pm

ayu dtg dari segmen yang sama...ada masa singgah la ke blog ayu ye ayu ada buat segmen bloglist nanti boleh la join...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-simple-mudah.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...