26/09/2013

Thanks Mr. Nuffnang : Nescafe Cans

Alhamdulillah, tengok earning Nuffnang. Ada lagi CPUV Campaign yang Mr. Nuffnang bagi. Sebenarnya beberapa hari lepas lagi cuma sekarang baru sempat nak buat entri. Tengok blogger-blogger lain pun ramai yang update tentang CPUV Campaign masing-masing. Syukur Alhamdulillah, memang murah rezeki di penghujung september ini. 



Nescafe

Terima kasih Mr. Nuffnang dan terima kasih juga buat Nescafe. Ni rasanya iklan yang ada gambar pelakon handsome Shaheizy Sam tu la kot. Something to do with cipta lirik lagu lah kot bila tengok iklan tu. Mungkin Sam lah kot yang nyanyi lirik lagu pemenang bertuah tu. 


Honestly, suka dengar suara Shaheizy Sam. Sedap juga. Lagu Begini Caranya nyanyian Sam dan Yana Samsudin tu salah satu lagu favourite Chipmunk. Biarpun movie nya Aku Ada Kau Ada tu bagi I macam merapu dan entah apa-apa sikit tapi lagu tu best kot. Bukan Chipmunk je, En. Barney pun suka dengar lagu tu jugak. Hiks.

p/s : Semalam ingatkan nak pergi Sushi Bonanza Sushi King lagi dengan adik. Tapi sekali tengok panjang pulak barisan.  

46 comments

9/26/2013 08:36:00 am

Wah..semakin rancak BE tu..Alhamdulillah rezeki..Tahniah Aisya..^^

9/26/2013 08:48:00 am

tahniah.. >_<

9/26/2013 08:56:00 am

Wahhh...byk dpt BE yer. Bagus2...keep posting and your good work ya. :)

9/26/2013 09:06:00 am

Tahniah..done klik Nuffnang anda..

9/26/2013 10:26:00 am

salam dear
tahniah
momoy pas nuff tukar imotiv x tah nak cek kat mana
huhu...sgt kesian kan
ada juga rasa nak buang terus nuff tu
huhu

9/26/2013 10:28:00 am

Tahniah :D

9/26/2013 10:41:00 am

tahniah,,..:)

9/26/2013 12:27:00 pm

errrr..akak rasa suara dia errr....x tau nak komen....hehe..tpi sgt biasa

9/26/2013 12:42:00 pm

tahniah :)

9/26/2013 01:25:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

alhamdulillah.. thanks :D

9/26/2013 01:26:00 pm

@Hafiza AizZawa

tq :D

9/26/2013 01:26:00 pm

@Mohd Ridzwan Abdullah

makin bersemangat baca komen begini.. thanks! :D

9/26/2013 01:26:00 pm

@Aswan Azmy

TQ!! :)

9/26/2013 01:27:00 pm

@.::: Princess MOMOY :::.

thnks sis..

jgn buang.. syg.. huhu

9/26/2013 01:27:00 pm

@Nadya Dyana

thnks :D

9/26/2013 01:27:00 pm

@Normi Nieza

tq :)

9/26/2013 01:28:00 pm

@noornazuha

sy suka suara yg mcm tu kak. jenis yg sweet je didengar, tak dalam atau nyaring atau ape2 lagi, just nice.. nak explain tak reti plak.. hehe

9/26/2013 01:28:00 pm

@Cik Itah@RRP

terima kasih ;)

9/26/2013 01:47:00 pm

alhamdulillah. rezeki awak tu :)

9/26/2013 01:50:00 pm

amboi.sushi aje haha..Alhamdulillah murah rezeki =)

9/26/2013 02:19:00 pm

wah untung lah....

9/26/2013 02:51:00 pm

bravo bravo bravo

9/26/2013 03:11:00 pm

tahniah dear... mama klik tau.. tambah earning aisya..

9/26/2013 03:44:00 pm

Wahh untung la sis . Taniah oke ;)

9/26/2013 04:57:00 pm

Tahniah sis

9/26/2013 05:09:00 pm

alhamdulillah...rezeki...tahniah ye:)

9/26/2013 05:40:00 pm

alhamdulillah
moga murah rezeki ktk
isik tabong sitok

9/26/2013 08:43:00 pm

pehh masyukkk.. tahniah yunk! jom cashout! hee

9/26/2013 08:44:00 pm

tahniah aisya.. :D

Congrats dear..rezeki tue.. =D

9/26/2013 10:48:00 pm

wahhh makin banyak tu. Nanti boleh belanja sis...hehehe

9/27/2013 12:45:00 pm

@Nur Azwa Edora

alhamdulillah :D

9/27/2013 12:45:00 pm

@S.K.A

dah nama pun peminat tegar.. haha

syukur alhamdulillah.. hehe

9/27/2013 12:46:00 pm

@fuza

rezeki.. alhamdulillah.. :)

9/27/2013 12:46:00 pm

@Carlos Santiago

XD

9/27/2013 12:46:00 pm

@Norhasniza Khalid

thanks mama.. :)

9/27/2013 12:46:00 pm

@Pykaa Pdott

thanks dear.. :)

9/27/2013 12:46:00 pm

@Isabel Diaz

makseh :D

9/27/2013 12:47:00 pm

@nanakimie

tq.. alhamdulillah.
:)

9/27/2013 12:47:00 pm

@Yumida Huda

makseh.. ktk juak.. :)

9/27/2013 12:47:00 pm

@azizah :)

syg la kak.. haha.. nk hold dulu kot. hehe

9/27/2013 12:47:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

thnks kak aiza.. :)

9/27/2013 12:48:00 pm

@♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH)

thanks sis :D

9/27/2013 12:48:00 pm

@puteri kasih

okay.. lepas tu sis belanja sy pulak eh? hehehe

9/29/2013 03:41:00 pm

wow..rezeki melimpah ruah ni...tahniah aisya..

9/30/2013 02:07:00 pm

@ayut

tq :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...