22/09/2013

Thanks Mr. Nuffnang : British Council

Alhamdulillah hari ini dapat lagi satu CPUV baru daripada Mr. Nuffnang. Tergerak hati nak check earning bila tengok ada satu iklan ni bukan main rancak lagi menayangkan diri kat blog I ni. Terima kasih Mr. Nuffnang ye.


British Council

Golongan sasaran adalah mereka yang ingin melanjutkan pelajaran khususnya di Britain. Education UK Exhibition 2013 yang akan berlangsung pada 5 dan 6 Oktober nanti bertempat di Level 3, Grand Ballroom, KLCC. Jadi mereka yang nak futher studies, nak ambik A Level atau nak masuk boarding school kat sana boleh lah pergi. Ada 63 exhibitors semuanya. Nak tau university atau college apa je yang ada boleh lah klik iklan tersebut untuk keterangan lanjut. Ada lucky draw jugak tau. 


p/s : Terdetik jugak nak sambung PhD terus. Kot-kot lah nak sambung kat overseas ke. Dah alang-alang ambik master apakata teruskan saja. Kan? Hiks

40 comments

9/22/2013 08:29:00 pm

Assalamualaikum.

:)

Aisya..dah terdetik hati tu..hint la tu kot,hehehe. Sambung pun tak rugi..dah alang2 kan.. :)

wow.. knp setiap kali leeza dpt cpuv, then credited... huuuuu

9/22/2013 08:53:00 pm

wah disambung CPUV dia :D

9/22/2013 09:23:00 pm

Dapat lagi.. congrats dear! :)

9/22/2013 09:40:00 pm

hihi.. tahniah dear, mama tenyeh iklan aisya kat sini ek.. tengah rajin mengklik ni..

9/22/2013 09:44:00 pm

tahniah.. bestnya bnyk yng on going.. :)

9/22/2013 11:01:00 pm

Okay, saya berminat!

9/22/2013 11:53:00 pm

Tahniah sis

9/23/2013 01:50:00 am

tahniah
masyuk tu :)

9/23/2013 09:33:00 am

bestnya.. :) licha belom smbung lagi. sbb nk krja dulu..

9/23/2013 09:48:00 am

tahniah aisya..cik nor punya earning nuff tak blh buka sjak smlm.tak thu kenapa..huhu

9/23/2013 10:04:00 am

Tahniah Aisya..makin rancak BE tu.. ^^

9/23/2013 11:07:00 am

murahnya rezeki..ada sokmo..

9/23/2013 12:39:00 pm

tahniah..:)

9/23/2013 01:06:00 pm

@Tinta Lana

tu la.. tengok dulu perancangan.. mungkin kerja kot.. mmg ada niat nk sambung lagi sebenarnya.. hehe

9/23/2013 01:07:00 pm

@Leeza dayasari [santai leeza]

eh? penah jugak mcm tu.. tp dulu lah.. dpt BE yg dah credited tp sesen dua je lah..

9/23/2013 01:07:00 pm

@syuk shusuke

sambung?

9/23/2013 01:07:00 pm

@huny madu

thanks sis :D

9/23/2013 01:08:00 pm

@Mama

thanks mama :D

9/23/2013 01:08:00 pm

@Sya Mimie

alhamdulillah :D

9/23/2013 01:08:00 pm

@Nisa

boleh la buat pre-registration. berpeluang utk join lucky draw. :D

9/23/2013 01:09:00 pm

@Isabel Diaz

makseh :D

9/23/2013 01:09:00 pm

@Sop

alhamdulillah.. terima kasih.. :D

9/23/2013 01:10:00 pm

@Liza Licha

sy nk sambung lagi tp lepas habis master ni perancangan nak kerja dulu.. baru sambung lg. :D

9/23/2013 01:11:00 pm

@Normi Nieza

yeke cik nor? sy okay je.

9/23/2013 01:11:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

alhamdulillah kak.. hehe

9/23/2013 01:11:00 pm

@Mieza Jhaa K

alhamdulillah.. rezeki.. :)

9/23/2013 01:11:00 pm

@Cik Itah@RRP

thnks :D

9/23/2013 02:41:00 pm

Assalammualikum...tahniah k.. moga lepas nie lagi masukk nuffnang anda,,k

mselim3

9/23/2013 02:41:00 pm

wahhh dapat lagi.. tahniah dear!

9/23/2013 04:19:00 pm

tahniah aisya, semoga terus murah rezeki.. akak baru refresh akaun nuffnang dan baru perasan dapat BE ni juga..

9/23/2013 10:04:00 pm

kalau dah terdetik tu..eloklah sambung je :)

p/s banyaknyer yang on going tu ^_^

9/24/2013 03:20:00 am

kalau dh terdetik tu, pergi jelh =) tahniah..Alhamdulillah rezeki

9/24/2013 01:11:00 pm

@Mohd Selim Zainal

amin.. terima kasih. :D

9/24/2013 01:12:00 pm

@azizah :)

thanks kak jijah :D

9/24/2013 01:12:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

tahniah buat kak aiza jugak :D

9/24/2013 01:12:00 pm

@puteri kasih

dalam perancangan.. hehe..

9/24/2013 01:12:00 pm

@S.K.A

insyaAllah.. mudahan ada rezeki.. thanks ye.. :D

9/25/2013 05:15:00 pm

Alhmdlillh..moga smkin mura rezki ^_^

9/26/2013 01:30:00 pm

@Cik Yaya

amin.. mudahan begitu.. syukur alhamdulillah.. ")

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...