16/09/2013

Segmen 1st Mama

Penyakit Insomnia menyerang kembali jadi semua jadi kacau bilau. Mood blogging pun ke laut ditemani dengan sakit kepala tak cukup rehat sebab tak boleh tido. Nasib baik sempat lagi nak join segmen blogger Mama. Stress betul begini. 


Ramai betul yang join. Gempak lah segmen Mama ni. Yang tak join lagi tunggu apa, dan senang-senang dah syaratnya tu.

Tarikh Tutup : 30 September 2013

17 comments

9/16/2013 01:24:00 pm

selamat bersegmen sis
kalau free, jemput LIKE post ni:

LIKE SINI

TQ :)

9/16/2013 01:35:00 pm

selamat bersegmen :)

9/16/2013 01:46:00 pm

Selamat bersegmen :D

9/16/2013 03:18:00 pm

assalamualaikum..aisya :)

x boleh tido sbb byk fikir pasal apa?

ayie dah join segmen cik puteri kasih ja..:)

9/16/2013 05:36:00 pm

selamat bersegmen

9/16/2013 05:39:00 pm

semoga aisya ok.. good luck ya.. :D

9/16/2013 09:19:00 pm

good luck adik manis :)

9/17/2013 12:06:00 am

byakkn berehat..bhya 2 =) selamat bersegmen..

9/17/2013 08:28:00 pm

Terima kasih dear join segmen mama...

harus join aisya tau!

9/18/2013 02:17:00 pm

slmt msegmen cik aisya =)

9/19/2013 02:54:00 pm

selamat bersegmen.dari segmen yg sama
http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
follow sini #3382
jemput follow blog zara nanti ye.time kcih..salam ukwah..=D

9/20/2013 09:05:00 pm

Assalamualaikum, singgah dari segmen yang sama dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

http://mieadham86.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

9/21/2013 01:13:00 am

datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

9/21/2013 11:16:00 pm

Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..Done follow kat sini dh sblm nie...
Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

9/22/2013 07:56:00 am

selamat bersegmen :)

9/23/2013 06:13:00 pm

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

9/24/2013 10:16:00 am

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...