07/02/2014

448 comments awaiting moderation. Pengsan!


Ini entri autopublish. Jangan terkejut kalau uolls tak tengok sebarang komen dalam entri-entri I biarpun uolls dah komen entri tersebut. Ini sebab I tak approve pun lagi komen-komen tersebut. Setakat I taip entri ini ada 448 komen semuanya dan semakin menggunung jumlahnya.

I masih lagi tak boleh nak blogwalking ke rumah-rumah uolls. Selama ni update entri pun guna mobile je. Leceh. Sobs.

Terima kasih tak terhingga buat yang tak jemu-jemu singgah dan tinggalkan komen biarpun pada masa ini I tak boleh nak singgah blog uolls balik. Terharu! Takut je ada yang kecik hati sebab Iolls tak singgah dan tinggalkan komen. Sorry sangat-sangat. Tunggu bila betul-betul ada masa nanti baru I singgah blog uolls ye. 

P/s : hadiah untuk top 3 pengomen tegar tahun lepas pun tak terpos lagi. Busy woman sekarang ni. Huhu.

55 comments

2/07/2014 08:12:00 am

wah cik tak de sampai jumlah ya...terhebat :)

2/07/2014 08:13:00 am

tak apa pelan2 kayuh... akak pun termasuk dalam senarailah tu... ekekeke....

2/07/2014 09:04:00 am

memang pengsan.... jejak satu2 k....hehee...

2/07/2014 09:07:00 am

Jangan pengsan aisya,meh akak tolong.hehee

2/07/2014 09:34:00 am

Banyak komen ya ;D hee

2/07/2014 10:56:00 am

banyak tu..

2/07/2014 12:04:00 pm

salam. wow banyaknya yunk! haha

isi tabung nuff :)

2/07/2014 12:16:00 pm

wah ?? seriously ?? byk nyaaaaaaa

2/07/2014 12:38:00 pm

fuhyoh banyaknya!!! tapi jangan terlepas publish spam pulak. sekarang ni spam melambak2! geram!

2/07/2014 01:52:00 pm

Hm takpe qila paham hikhik.
Miss yaa kak aisya <3
hihihihi.

2/07/2014 02:38:00 pm

Sikpa. Asal jangan sikda komen jark. Hihi.

2/07/2014 06:49:00 pm

Amboi.. banyaknyaaaaaa

2/07/2014 11:27:00 pm

banyaknyer komen...nanti bila dapat online semula mesti terpaksa duk depan laptop untuk approvekan komen je...hehe

p/s rindu dengan my adik manis :(

2/08/2014 08:44:00 am

famousnya akak, hahaha...

2/08/2014 02:44:00 pm

No prob sis. Take your time.. ^^

2/08/2014 05:45:00 pm

kak aisya popularr :D hehehe

2/08/2014 06:34:00 pm

hehehe... take your time.

2/08/2014 06:59:00 pm

hahaha.. ng banyak la. hehe

2/09/2014 01:06:00 am

Aduii.. Terlampau banyak yaa.. Penat mok balas balit kelak..

2/09/2014 12:25:00 pm

Woahhh banyak betul comment..

2/10/2014 12:16:00 am

mak aihh !!!! :D

2/10/2014 12:47:00 pm

haaaa tau xpe... tu la..
suke tau KUMPUL komen.. ^o^

2/10/2014 02:14:00 pm

takpe tetap nak komen gak banyak2..heheh

2/10/2014 04:24:00 pm

banyak nyer.. nie tambah lagi satu.. hehe

2/12/2014 10:17:00 pm

Tau dh aisya sibuk.klu x mesti Aisya dh bw setiap masa.hihi

2/12/2014 10:42:00 pm

semoga dipermudahkan oleh Allah semua urusan aisya..

2/18/2014 09:51:00 am

448?!! nak cakap...BANYAKNYA!!!

2/21/2014 11:23:00 pm

@Nao Mei
sebab cik akak sik moderate komen. huhu

2/21/2014 11:23:00 pm

@Farah Waheda Wahid
mmg. hehe. cuma nak jejak balik tu lambat sikit lah kak. hehe

2/21/2014 11:23:00 pm

@msredcheesecake
hehe. okay. :D

2/21/2014 11:24:00 pm

@Sally Yatiey
nang banyak. rasa mcm sik berkurang pun ada juak tok. haha

2/21/2014 11:24:00 pm

@atien zuraidah
akak nak tolong? boleh2. takde upah je lah. haha!

2/21/2014 11:25:00 pm

@Cik Mun
mmg byk. hehe

2/21/2014 11:26:00 pm

@Cik Itah@RRP
hehe. tu la jenuh nak mereply ni. hehe

2/21/2014 11:27:00 pm

@Zara Nurhaidah
ye. serius! haha

2/21/2014 11:27:00 pm

@Innanie Ariffin
tu kena tengok satu2 ni. tu la skrg berlambak2 menjadi2 plak spam tu. huhu

2/21/2014 11:27:00 pm

@Akeyla Azmi
miss u too lah. hehe

2/21/2014 11:28:00 pm

@Isabel Diaz
bena ya. hehe

2/21/2014 11:28:00 pm

@Mieya Atiera
itu lah.. tak tau bila nak habis ni. huhu

2/21/2014 11:29:00 pm

@puteri kasih
tak jugak sis. sikit2 je mampu ni. huhu

2/21/2014 11:30:00 pm

@Tedi
famous lah sangat. haha

2/21/2014 11:30:00 pm

@Phoebe
hehe. tq. :D

2/21/2014 11:30:00 pm

@Detective Fiqa
popular katanya. haha

2/21/2014 11:30:00 pm

@aswadz
itu lah buat sikit2 ni. hehe

2/21/2014 11:31:00 pm

@ejulz
yala tek. hehe

2/21/2014 11:33:00 pm

@Vee Tarleah Ricky
nang lelah. mcm sik berkurang jak nombor nya ya. hhaa

2/21/2014 11:34:00 pm

@Afiqah Adzan
alhamdulillah.. ramai yg ingat lg. huhu

2/21/2014 11:34:00 pm

@asha hana
hahahaha!

2/21/2014 11:35:00 pm

@Cik Yaya
nak buat mcm mana dh TERPAKSA kumpul. huhuhu

2/21/2014 11:35:00 pm

@azizah :)
hahaha. sila2.

2/21/2014 11:35:00 pm

@Hafiza AizZawa
tmbh byk2 pun takpe. haha

2/21/2014 11:35:00 pm

@ayut
itu la pasal! haha

2/21/2014 11:36:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
terima kasih kak aiza. :D

2/21/2014 11:36:00 pm

@Mime MF
banananananana! hahaha

5/06/2014 10:18:00 am

wow.. banyaknya, dah tiga bulan berlalu.. dah siap approved ke ni semua

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...