06/02/2014

Watsons VIP Card & Touch N Go

Orang lain dah lama kecoh-kecoh tentang hal ni, I baru nak upgrade Watsons VIP Card yang siap dengan Touch N Go sekali tu. Senang kalau sekali macam ni. Tak lah purse I makin gemuk dengan macam-macam card yang ada. Kalau purse gemuk duit tak apa jugak kan. Eh. Lagipun Touch N Go sebelum ni ada dalam simpanan En. Barney memandangkan I balik Sarawak hari tu. Yelah, kalau kat Sarawak nak guna Touch N Go celah mana pulak kan?


Cuma perlu bayar RM6 untuk upgrade card Watsons yang sedia ada. Yang tak upgrade lagi Watsons VIP Card boleh terjah Watsons yang berdekatan. Yang memang tak ada Touch N Go tu, ha elok sangat lah tu. Jimat space dalam purse, tak perlu banyak-banyak card dah. 

P/s : Tak boleh betul lah masuk Watsons ni, mesti nak borong macam-macam. Sama lah kalau masuk Daiso. Haish.

30 comments

2/06/2014 08:32:00 am

hihihi jgn masuk situ!!!
Hihihi.
Thanks share ni kak aisya <3

2/06/2014 08:54:00 am

kmk kad watson pun belum ada gik.. hee

2/06/2014 11:16:00 am

owh rm6 ea?
MG pon mmg nk upgrde tp xtau lg bila
betul2..penuh wallet ngn card2 hape2 ntah ..haha :P

2/06/2014 11:31:00 am

Sekali ngan TnG... betul jgk tu, jimat space kad dlm wallet...

2/06/2014 12:12:00 pm

salam. sy belum upgrade lagi kat watson huhuhu

2/06/2014 02:22:00 pm

ooooo mcm tu pulak.. ish-ish

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

2/06/2014 05:45:00 pm

Wahhh...hebat skang watson dia, sy mmg xamek post psl customer card ni, tgk sini baru tahu, siap bgabung dgn Touch N Go lagi haa...
haa kan, dlm purse gemuk dgn cardddd je, duit nipis2 belaka, haha

2/06/2014 07:29:00 pm

kdg2 g watson pon cashier syorkan buat card. tp jijah jarang shoping kat watson..
kalau daiso selalu lah..hee

2/06/2014 09:58:00 pm

Kat watson pon ayut takde ni....tp TnG card ada.hihihi

2/06/2014 10:24:00 pm

hana pown nak jugak buat. haha tp tak terbuat lg kad touch n go. :)

#dear, hana dah tukar url blog. ASHA HANA. nanti tukar la dekat bloglist tu tw. :)

2/07/2014 06:43:00 am

Best eh. Mowk kamek molah jwak. Hihi.

2/07/2014 11:29:00 pm

tulah bila banyak card rasa tebal je purse tu kan...kalau tebal sebab banyak duit memang la sangat sangat best...hehe

2/10/2014 12:47:00 pm

wahh mcm shanteq je..mcm shomel jek..
nak jgk..heee

2/10/2014 04:25:00 pm

mmg cadang nk upgrade.. sbb t'n'g mmg guna hari2..

2/18/2014 09:52:00 am

sy pun dah upgrade..cuma tak topup la T&G tu..jrg guna...

2/20/2014 11:18:00 pm

@Akeyla Azmi
tak boleh. nak kena masuk gak. hahaha. automatik je kaki ni nak masuk tempat2 mcm tu. haha.

2/20/2014 11:19:00 pm

@Sally Yatiey
kmk selalu g watsons. kadang2 ada barangnya 10-20% untuk member. hehehe

2/20/2014 11:19:00 pm

@MG schmidt
kan. penuh dgn kad je. kdg2 pun pening gak. haha

2/20/2014 11:20:00 pm

@Nurul
tu yg penting. takde lah purse gemok. haha

2/20/2014 11:21:00 pm

@Cik Itah@RRP
kt sabah kalau tak guna TnG, tak perlu lah nak upgrade. hehe.

2/20/2014 11:21:00 pm

@Aku Penghibur
kenapa ish2 plak? haha

2/20/2014 11:21:00 pm

@lynndamya
hahahahaha! kan.. duit nipis tapi kad berlambak.

2/20/2014 11:22:00 pm

@azizah :)
ada rebate utk member kdg2. tu yg buat tu, hehe

2/20/2014 11:22:00 pm

@ayut
leceh kalau asing2. buat penuh purse je. baik sekali kan. hehe

2/20/2014 11:23:00 pm

@asha hana
klau selalu naik public transport better hana buat. hehe

2/20/2014 11:23:00 pm

@Isabel Diaz
polah apa? kad watsons? hehe. upgrade ya sik perlu lah. swak nun bukan pake pun touch n go.

2/20/2014 11:24:00 pm

@puteri kasih
kalau purse tebal duit memang semua org nak sis. haha.

2/20/2014 11:24:00 pm

@Cik Yaya
haha. g la watsons yg berdekatan ye. hehe

2/20/2014 11:25:00 pm

@Hafiza AizZawa
sy tak jugak sebab nk g ofis tak lalu tol. hehe

2/20/2014 11:25:00 pm

@Mime MF
sama la. tak topup lagi ni. :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...