12/02/2014

Hampir Selesai

Sedang mencari ruang masa untuk diluangkan untuk blog sebenarnya. Tapi still terumbang-ambing lagi dengan rutin harian. Jadi masih mencari-cari masa untuk blog. Rindu sangat ni ha. Tengok esok lusa insyaallah I kembali.


Siap ada astro. Cuma tak langgan apa-apa package. Tak kisah lah. I tak tengok tv sangat. Janji unifi laju. Drama korea pun dah banyak tertinggal ni. Sobs.

P/s rindu nak blogwalking! 

26 comments

2/12/2014 08:55:00 am

saya pun dah lama tak layan drama korea.. asyik layan run man je hihih

2/12/2014 10:27:00 am

Take ur time, Aisya... ^__^

2/12/2014 12:36:00 pm

unifi tu..lagi la seronok berblogging~

2/12/2014 01:21:00 pm

rumah sewa baru ke aisya?

2/12/2014 06:42:00 pm

sm la yg penting line tenet jak..tv kurang ditangga gilak

2/12/2014 10:23:00 pm

Bila dh kje drama mne pon msti byk ttngl.. :) ayut lgla mmg xtlyn dh sgalanya.haha.

2/12/2014 10:40:00 pm

selesaikan dulu semua urusan aisya..

2/13/2014 09:13:00 pm

rindu dengan kak eca kita nie :P

2/13/2014 10:06:00 pm

hehe takpe take ur time aisya..

2/14/2014 02:37:00 pm

Samalah. Kamek ctowk ada tv tapi malas nak nangga.

2/14/2014 04:02:00 pm

nak tengok korea jugak... ^_^

2/14/2014 11:44:00 pm

@Ct Noraishah
running man pun dah tertinggal dah ni. huhu

2/14/2014 11:44:00 pm

@Nurul
tq. hehe

2/14/2014 11:44:00 pm

@Cik Mun
tapi masanya yg takde. sobs

2/14/2014 11:44:00 pm

@Normi Nieza
aah. hehe

2/14/2014 11:48:00 pm

@Yumida Huda
rasa mcm sikda papa nk ditangga jak tv ya. haha

2/14/2014 11:48:00 pm

@ayut
yela, pengantin baru lagi.. mmg takde masa lah nak layan2 drama dah.. busy dengan rumahtangga plak. hehe

2/14/2014 11:49:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
tu lah kak. blogwalking bila ada masa je ni. huhu

2/14/2014 11:49:00 pm

@asha hana
rindu hana gak. hehe

2/15/2014 12:07:00 am

@azizah :)
terima kasih kak jijah. :D

2/15/2014 12:11:00 am

@Isabel Diaz
haha. mcm sikda motif jak tv ya kmk rasa.

2/15/2014 12:38:00 am

@Cik Yaya
jom2. hehe

2/18/2014 09:49:00 am

unifi laju tu yg penting sebenarnya..kehkeh

2/18/2014 01:28:00 pm

rindu nak baca komen dari adik manis..:(

2/18/2014 10:24:00 pm

@Mime MF
tau takpeeee. hahahaha

2/18/2014 10:24:00 pm

@puteri kasih
busy la sis. tengah terkedek2 tengok komen satu2 ni. banyaknya. huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...