19/02/2014

Wordless Wednesday : Pedas atau tak?


32 comments

2/19/2014 08:39:00 am

tak ah, mana ada pedas :P hihi

2/19/2014 08:52:00 am

cair je nampak...tak pedas la tu...hhee

2/19/2014 08:56:00 am

nampak macam tak berapa pedas tu...

2/19/2014 11:48:00 am

salam cik aisya =)

msk sdri ke tu?
cam xpedas je..xnmpk merh menyala pon..hehe
pedas ke?

2/19/2014 01:27:00 pm

nampak sedap tu aisya..

2/19/2014 04:05:00 pm

paling pasti,mesti sedap :'D

2/19/2014 04:06:00 pm

wow....berapi...:)

2/19/2014 06:03:00 pm

rupa pedas jak..tok mek cerik sikit..bok dpt nekak

2/19/2014 06:23:00 pm

Ok...ni megi ke megi spageti..haha..

2/20/2014 12:09:00 am

@Akeyla Azmi
qila g giant sri gombak tu, beli cili padi kering and try masak guna cili tu. hahaha!

2/20/2014 12:09:00 am

@msredcheesecake
jangan pandang pada cair kak. guna cili padi kering tu. tu pun dah berapi. haha

2/20/2014 12:09:00 am

@Farah Waheda Wahid
nampak je. tapi hakikatnya? hehehe

2/20/2014 12:10:00 am

hahahah ehhhh kak gi jugak keeee giant bt caves tu aaaaa <3
where the heck are u kemape dekat sangat ni ughhhh

2/20/2014 12:11:00 am

@Cik Yaya
bakal mak mertua yg masak. ehhh. hahaha!
pedas kot. nampak je cair.

2/20/2014 12:11:00 am

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
mmg pun. hehe. pedas je lah. huhu

2/20/2014 12:12:00 am

@Nur Shafiq
sudah semestinya! hehe

2/20/2014 12:12:00 am

@Zurina
mane tau? hehe

2/20/2014 12:13:00 am

@Yumida Huda
aie, dah habis dah eh. sik ampit juak ktk tek. hehe

2/20/2014 12:13:00 am

@ayut
mee bandung laa. hehe

2/20/2014 12:21:00 am

cerahnya kuah. tak pedas ! :D

2/20/2014 12:25:00 am

@Akeyla Azmi
almost every weekend pergi Giant tu. hahaha! sy selalu ikut en. barney balik rumah dia kt pinggiran batu caves tu time weekend. tp rumah sy kt damansara. :P

2/20/2014 12:26:00 am

@syuk shusuke
kalau pekat2 mmg berapi lah. ini org yg mkn pedas pun dah kepedasan. haha

2/20/2014 10:31:00 am

pedas kot...huhu..

2/20/2014 01:03:00 pm

Nyaman rupa ya ;D hee

2/20/2014 04:38:00 pm

kena rasa dulu baru leh tau pedas ke tidak..hehe

2/20/2014 10:22:00 pm

@Mime MF
mmg pedas pun. huhu

2/20/2014 10:23:00 pm

@Sally Yatiey
tapi berapi. haha

2/20/2014 10:23:00 pm

@puteri kasih
org nogori mmg tak rasa pedas lah kot sis. hehehe. lain la sy yg tak tahan pedas ni. rasa berapi. haha!

2/21/2014 10:52:00 am

tak pedas ni.. kuahnya cair..hehe

2/21/2014 11:01:00 am

npk tak pedas.. tp tak tahu la rasa mcm mn..

2/22/2014 12:02:00 am

@azizah :)
dont judge a book by its cover and dont judge mee by its kuah. haha.

2/22/2014 12:03:00 am

@Hafiza AizZawa
nk je bg org lain rasa pedas atau tak. sebab kuah dia nampak pucat kan. hhehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...