23/02/2014

Big Bad Wolf Fireball Book Sale @ MIECC

Dalam entri INI, Iolls ada bagitau nak pergi somewhere. Sebenarnya nak borong novel-novel kat Big Bad Wolf lah. Thanks Sally sebab mengkhabarkan kepada Iolls tempoh hari. Dah la terlepas yang before ni. Yang kali ni memang tak nak ketinggalan. Harus pergi walaubagaimana sekalipun. Nasib baik tak jadi outstation weekend ni. Sempat juga nak borong buku. 


Dari Damansara terus ke Gombak ambik En. Barney. Pak Supir I harus ada, lagipun nak pulak dia kalau Iolls keluar tanpa bodyguard, merangkap Pak Supir sekali lah tu kan. Yang paling best kali ni, naughty big bad wolf dah rendahkan lagi harga buku yang sememangnya rendah! 


Datang-datang terus ambik kotak. Macam biasa Iolls memang rambang mata tengok novel-novel segala bagai ni. Cuma masalahnya bila nak membaca tu. Lagi-lagi sekarang ni.


Gatal tangan sebenarnya nak capai satu tapi terpaksa hold dulu untuk memberi laluan kepada kerja-kerja lain yang lebih perlu dibuat. Beli 6 buah novel cuma bayar RM30 je. Kalau beli dekat kedai buku biasa, novel English satu dah RM30+ paling paling lah. Kalau beli 6 haruslah tiga angka. Yang ini tiga jugak cuma tiga puluh. 

Siapa yang belum pergi sempat lagi nak pecut ke MIECC The Mines sebelum pukul 9 malam hari ini. Yang paling best ramai yang siap sorong bagasi kecik pulak tu. Bagasi bukan penuh baju tapi penuh buku. 

p/s : PBAKL untuk tahun 2014 ni bila agaknya eh?

42 comments

2/23/2014 08:49:00 am

banyaknye borong..berbaloi2 harga tu..kalau dekat nak jugak terjah...

2/23/2014 10:35:00 am

hehe cerita nya pon mesti menarik kan? kalau tak, tak ada aisya nak rambang mata :)

2/23/2014 11:17:00 am

bila dorang nak dtg melaka ni... berjambang zizie tunggu.. huhu..

2/23/2014 11:25:00 am

Bestnya kak.. hee ;D

2/23/2014 12:05:00 pm

whoaa bestnyaaa. kmk gik sik penah pegi big bad wolf tok. salu jak nangga org lain post. huhu

2/23/2014 12:29:00 pm

Wow,murah tu.slmt membaca ye

2/23/2014 02:25:00 pm

<3333 bestnya T_T
qila cam biasa ah, terlepas lagi. haih. Takde rezeki hmm.
Bye bye big bad wolf :(

2/23/2014 04:17:00 pm

Salam. Omy BBW ni mmg besttttt ! super best ! penah pegi sekali, mmg jenuh sbb rambang mata nak beli, plus berbaris nak bayar, tp sbb harga murah..haha mmg berbaloi g sini borong buku !

2/23/2014 05:10:00 pm

Saya punya buku bbw yg beli beberapa bulan lepas pun tak habis baca lagi. Huu

2/23/2014 06:00:00 pm

wah, buku tebal . kalau syuk memang bantai buat buku tido. haha. :D

2/23/2014 07:51:00 pm

wuwuwuwu.. kita jeles tau.. dah dua kali terlepas.. sob sob sob..

2/23/2014 08:40:00 pm

nak pegi.. tapi mcm xde masa je.. :(

2/23/2014 09:19:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA
tu la kak. jauh sgt kan tu kalau akak nk pergi. huhu

2/23/2014 09:19:00 pm

@asha hana
rambang mata sebab byk sgt buku. mcm nak ambik semua je. hahaha!

2/23/2014 09:20:00 pm

@Nurul Farahizzati
tu kena tanya si musang jahat tu lah. hehe.

2/23/2014 09:21:00 pm

@Sally Yatiey
best2. hehe

2/23/2014 09:21:00 pm

@Blog Chaca Monsterr
mun ada di kl tok boleh juak dtg owh. huhu

2/23/2014 09:21:00 pm

@atien zuraidah
mslhnya tak tau bila ada masa nak membaca ni. sobs

2/23/2014 09:22:00 pm

@Akeyla Azmi
sape suruh tak gtau. kalau tak boleh ambik qila, kite g sesama. hehe

2/23/2014 09:27:00 pm

bestnyaaa... kalau dekat ni mmg beli banyak2 la

2/23/2014 09:38:00 pm

@Lynn Damya
bila lg nak dpt harga2 begini kan. hehe

2/23/2014 09:38:00 pm

@Teena Tna
sy ni tak tau la bila nak habisnye. hehe

2/23/2014 09:39:00 pm

@syuk shusuke
hahahaha! lg2 buku BI ye syuk. hehe

2/23/2014 09:39:00 pm

@Chic Na
sy dh terlepas dh hari tu cikna. huhu

2/23/2014 09:39:00 pm

@fatin wawa
tak tau lah bila lg BBW dtg balik. huhu

2/23/2014 09:45:00 pm

@azizah :)
tapi kali ni tak byk sgt buku compare dgn yg sebelum ni. lgpun sekejap je. mungkin sebab tu kot. hehe

2/23/2014 10:31:00 pm

wife aku pun pergi big bad wolf ni ari tuh. mula2 nyer planning nak pergi malam. tp wife aku dpt tahu yg ia sampai 9 mlm je. so terpaksa la wife aku gi sorang2 siang nyer sbb aku kena jaga booth kat exhibition minggu nih.

2/23/2014 11:02:00 pm

wah.. banyaknya aisya memborong buku..

2/24/2014 12:28:00 am

rasa nak nangis baca post ni sekali lagi haih.
Hihihi qilah click doremon bfore tidor. Goodnigt!! <3

2/24/2014 01:05:00 am

Sally tak sempat g...sbb byk keja lately :(

2/24/2014 09:11:00 am

puas hati kan... 30 hengget 6 buku.... hheee

2/24/2014 03:43:00 pm

mcm tahun2 yg sudah la...
yaya lau lua s.alam/klang mmg xdpt nk p..huhu >,<

2/25/2014 10:17:00 am

@aswadz
sama lah. mula2 plan nk pergi lewat sikit. tp dah tau smpai pukul 9 je.. sempatkan jugak lah pergi. huhu

2/25/2014 10:17:00 am

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
rm5 satu haruslah beli byk sikit. hehe

2/25/2014 10:18:00 am

@Akeyla Azmi
hahahahaha. nangis lah. takmo pujuk. :P

2/25/2014 10:19:00 am

@Sally Samsaiman
sama la kita ni sally. tapi sempatkan jugak. nnti tak pergi tetiba meroyan nanti. kang kesian plak kat en. barney. ahhaha!

2/25/2014 10:19:00 am

@msredcheesecake
sgt puas hati! hehe

2/25/2014 10:20:00 am

@Cik Yaya
shah alam/klang tak jauh sgt pun sebenarnya.. hehe. kalau ikut jalan yg betul lah. klau silap jalan jadi jauh sgt2. hehe

2/27/2014 11:20:00 am

bestnyaaaa! nak shopping buku.. eeee jeless.. kalau la dekat!

2/27/2014 11:04:00 pm

bila harga macam ni la memang berbaloi kalau borong banyak banyak kan

3/02/2014 07:44:00 am

@azizah :)
hehehe. novel bi mmg rambang mata. bm kureng sikit. hehe

3/02/2014 07:44:00 am

@puteri kasih
betul2! hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...