03/02/2014

Joe's Kitchen

Datang sini memang asyik makan saja. Mana tak makin lama, makin gemuk. Haish. Biarpun I skip lunch, just breakfast and dinner saja pun terasa semakin membulat. Dah la I ni jenis yang berat badan cepat naik. Pernah sekali, seminggu lebih je berat dah naik 4 kg, nasib baik jenis yang berat cepat naik dan turun pun cepat jugak. 

Anyway, sebelum I jauh melencong, last week I pergi makan satu tempat ni yang I rasa macam selalu je tengok dalam instagram Nora Danish. Colleagues BFF I ajak and dia pun ajak I sekali. Katanya ke tempat makan kepunyaan Joe Flizzow, Joe's Kitchen.
Last week lagi dah datang sini. Biasalah, keretapi lambat ni payah sikit nak bercerita. Suka environment nya, santai je.

Beef lasagna buat colleague BFF I dan kami berdua on je dengan pizza untuk dinner.
Datang sini faham-faham lah tak boleh selalu. Blink-blink mata tengok harga. Boleh tahan sedap jugak. Nak lepak santai-santai memang environment Joe's Kitchen memang terbaik.


Tak jauh sangat dengan Korean Restaurant, The Street Cafe yang I pergi tempoh hari. Nak ke sini boleh lah rujuk alamat di atas. Nak tanya direction kat I memang silap orang lah.  I follow je driver, nak ingat jalan kureng sikit.

P/s : asyik update pasal makan je sekarang ni. Haish. 

15 comments

2/03/2014 09:39:00 am

amboi! feeling makan dia...hehehe

2/03/2014 12:47:00 pm

wahhh sedapnye.. lapar plak pepagi ni singgah blog u tgk mknan sedap2 camni hehe

2/03/2014 06:22:00 pm

joe kitchen acik pernah pergi jugak dengan classmate

p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

2/03/2014 06:44:00 pm

nyaman eh..nelan aek lio jak nangga

2/03/2014 09:00:00 pm

*jeling maut

2/03/2014 09:01:00 pm

Hohohoho kidding je hikhik.
Hm nasibaik cepat kurus.
Hish.
Makan je tahu, dah ah tak ajak qila hmph

2/03/2014 09:19:00 pm

sedapnya makanan itu, lapar jadiknya mama

2/03/2014 10:16:00 pm

Wah, pizza. Sukanya kamek. Mowk jwak. Hihi.

2/03/2014 11:13:00 pm

Nyum nyum....sedapnya rupa makanan tu. laparlah pulak

2/04/2014 01:55:00 pm

nyummm!!

2/04/2014 10:45:00 pm

subang jaya jauh ler dari tempat hana huhu

2/04/2014 11:07:00 pm

uihh..sedapnye ^_^ lapa lak tgk gambo mknan aisya hehee..

2/06/2014 09:44:00 pm

Ni mmg mencuba sgla mknan yg ada dh ni...tp okla tu spt merasa mcm2x...bila lg nk dpt...hihi

2/07/2014 11:39:00 pm

haihh buat sis lapar je lah...hehe

2/10/2014 12:50:00 pm

sedap ke.tgok pon cam sedap je tu..hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...