09/02/2014

Busy Woman. Cewah

Tak terurus sikit berapa hari ni. Alhamdulillah dah dapat rumah sewa. Sewa sekali dengan officemate. Tak sampai 10 minit je dari office. Tak payah nak hadap jammed, tak payah nak bayar tol. Hari jumaat lepas memang mental breakdown betul bila balik kerja boleh pulak sesat jalan 2 kali. Dah la tempat yang jammed memang tak gerak langsung. Nak balik Shah Alam dari Sunway Damansara jadi 2 jam padahal I pergi kerja hari sabtu tanpa jammed cuma setengah jam.


Balik kerja pukul 2 pm terus pecut ke rumah En. Barney, dan terus ke bengkel dengan ayah En. Barney sekali. Pukul 7 pm baru settle. Dengan lapar dan penat. Sampai Shah Alam pukul 10, mandi-mandi terus pengsan. 

Hari ni nak keluar beli barang dan sesi pindah memindah pulak. Letih oi. 

By the way, ni nak tumpang war-warkan company I adalah supplier for corporate items and merchandise macam mug, pen, notebook, t-shirt, cap dan banyak lagi but our specialty  adalah customized item lah. Kalau company uolls ada event dan perlukan gift and merchandise dan yang sewaktu dengannya, feel free to drop contact number and nama person in charge di ruangan komen. 

P/s : dapat belajar banyak benda. Tu yang best. Boss pun sangat cantik. Madam selalu jugak masuk newspaper and magazines. Masa interview dulu, leka je tengok muka boss sebab cantik sangat. Boleh pulak gitu. Hahaha!

30 comments

2/09/2014 10:47:00 am

Selamat bekerja kak :D

2/09/2014 04:40:00 pm

sama la ngan kmk..layap jak mun nangga org kacak..

2/09/2014 05:29:00 pm

mmg penat kan kalau jem2 ni...

2/09/2014 06:18:00 pm

ihihihihi best kan tengok orang cantik kak aisya?
Eh hek eleh. Dia pun cantik :P
Hihihihi <3333
Piwitttttt \\// heee~

2/09/2014 11:16:00 pm

bagus la kalo dah pindah ke tempat yg lagi dekat. x pening kepala nak fikir psl jammed sumer.

2/10/2014 12:15:00 am

ehem2. kadang2 bos cantik/hensem nie boleh jd faktor utk kita semangat ke kerja :)

2/10/2014 12:46:00 pm

salam cik aisya..
eh kje da ke.dok s.alam ke?
boleh jmpe cenggini ;p

2/10/2014 02:13:00 pm

ok la tu dapat rumh n ofis dekat.. dah la sna selalu jem kalau nak g jauh2 pon kan

2/10/2014 04:23:00 pm

bos cantik yer.. hehe... bila opis dkt ngn umah best sikit.. nk ngadap jem mmg tak larat lar..

2/11/2014 10:07:00 pm

leka tengok muka boss..? smpai macam tu sekali..? wow..!!! hehe

2/12/2014 10:21:00 pm

Tula ayut taye...jln tu jammed.huhu.tp xpela Dh dpt umh dekat sngla..ofismate plak tu.

2/12/2014 10:41:00 pm

selamat bekerja aisya..

2/14/2014 02:37:00 pm

Wah, busynya sis

2/14/2014 04:28:00 pm

wahh memang busy woman ye... ^,^
kalah yaya yg da keje ni ;p

2/16/2014 08:40:00 am

@Sally Yatiey
makseh. :D

2/16/2014 08:41:00 am

@Yumida Huda
ya la tek. mun madam bercakap, layap jak kmk nangga. hehehe

2/16/2014 08:41:00 am

@fatin wawa
tau takpe! hehe

2/16/2014 08:51:00 am

@Akeyla Azmi
hahahaha! tak payah nak exaggerate sgt lah dik oi. tp terima kasih lah jugak kerana memuji. kahkah

2/16/2014 08:51:00 am

@aswadz
takyah fikir tol jugak. haha

2/16/2014 08:52:00 am

@asha hana
tau takpeeeee! hehe

2/16/2014 08:52:00 am

@Cik Yaya
dah pindah damansara dah. hehehe. hari tu duduk kt shah alam kejap.

2/16/2014 08:52:00 am

@azizah :)
dr rumah nak g tempat kerja ni alhamdulillah tak jammed. hehe

2/16/2014 08:53:00 am

@Hafiza AizZawa
lg2 kete manual. huhu

2/16/2014 08:53:00 am

@Pha Is
sebab boss cantik sgt! hehe

2/16/2014 08:54:00 am

@ayut
sebab dr shah alam ke damansara sy guna federal highway sebab tu je jalan yg sy tau.. kat situ mmg jammed la. tempat lain okay je.

2/16/2014 08:55:00 am

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
terima kasih kak aiza. :D

2/16/2014 08:55:00 am

@Isabel Diaz
kononnya jak ya. haha

2/16/2014 08:55:00 am

@Cik Yaya
busy dgn keje lah ni cik yaya. haha

2/18/2014 09:51:00 am

boss cantik boleh jadi inspire semangat nk masuk keja tu..hehe

2/22/2014 06:56:00 am

@Mime MF
tau takpe. tp kadang2 stress jugak. hahahaha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...