21/02/2014

Thanks Mr. Nuffnang : SHARP AC

Serius, dalam sebulan ni memang rutin blogging ke laut. Malam je I sempat nak reply komen beratus yang sedang menunggu tu. Ini pun dah kurang sikit ke angka 490+. Malam tadi dah maraton sikit. Itu pun kalau Iolls tak balik kerja pukul 7-8 malam. Kalau balik lewat, memang mampu nak blogwalking sekejap je lah. Weekend memang I tak adalah nak mengadap blog siangnya tu. Destinasinya ke rumah En. Barney. So Qila Comel kalau nak jumpa on weekend memang boleh sangat sebab memang akan ke Gombak. Yang uolls tengok mee yang uolls cakap tak pedas dalam entri INI tu, mak En. Barney lah yang buat tapi guna super hot dried chillies ya. Cili padi kering! Bubuh sikit dah berapi, berasap-asap telinga. Bubuh cili banyak-banyak mungkin akan jadi seperti gunung berapi pendam yang meletus secara tiba-tiba. Okay, hiperbola. Harap maaf. 

I ni seperti biasa kalau tak melencong jauh memang tak sah lah kan. Sebenarnya nak cakap pasal CPUV baru dari Mr. Nuffnang je pun. Tapi mukadimah panjang lebar 10 muka surat. Eh, hiperbola lagi. Biarpun trafik pun dah ke laut jugak, syukur alhamdulillah ada jugak rezeki dapat CPUV baru kan. 


SHARP AC

Terima kasih sekali lagi buat Mr. Nuffnang dan juga SHARP. I dah nampak dah iklan ni tempoh hari tapi I tak sure pulak berkenaan dengan apa tapi yang pasti siap ada gambar Doraemon sekali. Kalau uolls nampak iklan ni di mana-mana macam biasalah ye. Terima kasih. Hiks. 


p/s : nak settle kan komen ratus-ratus tu cepat-cepat. sobs


32 comments

2/21/2014 08:30:00 am

tahniah!!SB tak dapat cpuv lagi..sobsobsob

2/21/2014 08:43:00 am

alhamdulillah rezeki

2/21/2014 09:46:00 am

awok iklan caltex ni je ..... tak tambah2 lagi iklan nye... tapi awok tak kesah.... ade ok..takde pun takpeeeee......apepun tahniah le.....

2/21/2014 10:13:00 am

tahniah... Fiza tambah kan lagi tabung aisya.. inti pulak..

2/21/2014 10:42:00 am

Alhamdulillah dapat BE gik ;D

2/21/2014 10:46:00 am

tahniah aisya!

2/21/2014 11:07:00 am

salam jumaat cik aisya =)

moga makin masyuk nuff dierr.. ^_^

2/21/2014 02:37:00 pm

tahniah aisya.. :D

2/21/2014 03:56:00 pm

tahniah kak.. murah rezeki :)

2/21/2014 07:21:00 pm

bez eh...rezeki..alhamdulillah

2/21/2014 11:52:00 pm

@Sue Bee
tq sis. nanti ada jugak rezeki dpt BE tu. hehe

2/21/2014 11:52:00 pm

@msredcheesecake
alhamdulillah. :)

2/21/2014 11:53:00 pm

@D_08
nanti ade lah tu. hehe. tq. :)

2/21/2014 11:53:00 pm

@Hafiza AizZawa
tq! :D

2/21/2014 11:53:00 pm

@Sally Yatiey
alhamdulillah. :D

2/21/2014 11:53:00 pm

@azizah :)
thnks mama hakimi. hehe

2/21/2014 11:54:00 pm

@Cik Yaya
amin. hehe

2/21/2014 11:54:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
thnks kak aiza. :D

2/21/2014 11:55:00 pm

@Nurul Farahizzati
alhamdulillah. hehe. terima kasih zizie :D

2/21/2014 11:55:00 pm

@Yumida Huda
alhamdulillah. hehe

2/22/2014 07:44:00 am

Alhamdulillah rezeki...Tahniah..

2/22/2014 01:51:00 pm

best ler dapat cpuv.. Ima x penah dapat lagi... huhuh

2/22/2014 10:22:00 pm

rezeki..alhamdulillah...:)

2/22/2014 10:28:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA
alhamdulillah. terima kasih kak lily. :)

2/22/2014 10:28:00 pm

@Eimma Esmail
insyaAllah nanti kunjung tiba jugak cpuv tu. janji sabar menunggu je. :)

2/22/2014 10:28:00 pm

@Mime MF
alhamdulillah :)

2/23/2014 02:09:00 am

ha cepat cepat click heheheh <3

2/23/2014 12:10:00 pm

wahh tahniah. banyak juak org lain dpt cpuv, blog kmk jak belom melekat apa-apa. huhuhu btw, dah klik doraemon and laneige :)

2/23/2014 10:03:00 pm

@Akeyla Azmi
tqqqqq! ngeee

2/23/2014 10:03:00 pm

@Chaca Monsterr
keypointnya kenak sabar. cam kmk bertahun juak sabar mok dpt cpuv dolok. huhu

2/27/2014 11:13:00 pm

tahniah adik manis..macam tak pernah nampak pula iklan ni menari kat blog

3/02/2014 07:43:00 am

@puteri kasih
yg doraemon tu sis.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...