07/10/2013

1st Giveaway by Miss Fluffy

Tuan rumah dah jemput plus dah cakap awal-awal nak join. Apalagi, sepantas kilat buat entri ni. Tak ada lah sepantas kilat mana pun. Setakat sepantas Cik TengTeng yang gemuk tu ada lah kot. 


Hadiah yang menarik dengan syarat yang simple je. Cepat join sebelum tamat pada 27 Oktober ini. Klik banner di atas untuk join dan lihat hadiah-hadiah yang menanti pemenang. 

24 comments

10/07/2013 08:57:00 pm

gud luck aisya, kalau menang, share ler ngan mama..

10/07/2013 10:31:00 pm

goodluck k :)

10/07/2013 10:54:00 pm

semoga berjaya.. :D

10/07/2013 11:12:00 pm

good luck adik manis :)

10/08/2013 12:24:00 am

selamat bersegmen :D

10/08/2013 05:17:00 am

Nak join gak la =) tuan rumah..mmg rjin jemput..he3..kenalah meriahkn..good luck

10/08/2013 10:51:00 am

Goodluck! :)

10/08/2013 11:10:00 am

done follow sini=)

jmpot singgh n follow back...btw g.luck ye...

http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

10/08/2013 01:33:00 pm

all the best :)

10/08/2013 01:57:00 pm

semoga berjaya aisya dgn GA nih...:)

10/08/2013 02:20:00 pm

Thanks sudi join giveaway MF ni :) Good luck!

Boleh semak no.link di senarai peserta : Senarai Peserta 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

-Jika ada kesilapan apada link atau tiada dalam senarai boleh inform MF ye..^^

10/08/2013 03:29:00 pm

jom follow sini .:)
http://troublemaker291.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

10/08/2013 03:55:00 pm

gudluck aisya

10/08/2013 04:10:00 pm

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

gud luck!
MG pun baru je join ...
hope ada luck kan?

10/09/2013 10:50:00 am

Good Luck Aisya..^^

10/09/2013 11:52:00 am

gud luck cik aisya ^_^

10/09/2013 03:27:00 pm

cx pon join juak! mun free, jemput ke blog cx! :)

10/10/2013 05:07:00 am

Semoga berjaya

10/11/2013 04:09:00 pm

dr segmen sama.. singgah dan jemput ke blog fiza yer..http://ourmemoria.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

10/11/2013 10:14:00 pm

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

1st-giveaway-by-miss-fluffy

10/14/2013 08:06:00 am

assalamualaikum,TB join juga..gud luck tau,done follow awk jugak ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

10/16/2013 10:32:00 pm

hai..dtg jalan2 dari segmen yang sama dan follow sini :)

Goodluck!

klu free, jemput dtg jln2 ^^

http://sfaezah.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

10/21/2013 03:49:00 pm

Lilynn datang singgah dr segmen yg sama..done folo sini .. jemput ke warnawarnithecolorz.blogspot.com

10/22/2013 02:54:00 pm

Good luck :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...