08/10/2013

Thanks Mr. Nuffnang : Chipsmore

CPUV baru daripada Mr. Nuffnang. Ini yang ke berapa, entah lah. Tak pernah kira pulak tapi tak lah sebanyak blogger-blogger lain. Blogging lebih 2 tahun baru dapat sebijik dua. Tu pun bersyukur, ada jugak rezeki dapat CPUV dari Mr. Nuffnang kan. Alhamdulillah. 


Chipsmore

Selain daripada Honey Stars, Chipsmore pun I suka jugak. Especially yang double choc tu. Yummy! Tapi tak boleh nak makan banyak sangat. Manis. Oh ya, jangan lepaskan peluang untuk memenangi trip 5 hari dan 4 malam ke Space World, Tokyo untuk 4 orang. Apa yang perlu anda buat? Sudah semestinya bukan pertandingan siapa makan chipsmore paling banyak tapi untuk keterangan lanjut dan apa yang perlu dibuat untuk memenangi hadiah-hadiah yang lumayan boleh lah klik-klik iklan tersebut ye. 


p/s : Ada tambahan pada bloglist. Blogger INI dan Blogger INI sebab dapat jawab soalan dalam entri INI

48 comments

10/08/2013 10:48:00 am

Alhamdulillah, rezeki lagi tu dapat cpuv dari nuffnang :)

10/08/2013 10:51:00 am

Tahniah ;)

10/08/2013 11:05:00 am

tahniahhhhhh..banyak tu..rezeki2..

10/08/2013 11:16:00 am

bapak byk.
kite tak dapat. ehh bukan tak cek langsung, haha

10/08/2013 12:05:00 pm

wah...congrats dear

10/08/2013 12:26:00 pm

tahniah aisya.. :D

10/08/2013 12:56:00 pm

rejeki aisya,,hehe (^___^)

10/08/2013 01:49:00 pm

assalamualaikum..aisya :)

murah rezeki...insya Allah akan ayie akan klik...

10/08/2013 02:47:00 pm

tahniah..:)

10/08/2013 03:55:00 pm

ramainya dapat BE chipsmore..hee tahniah2

10/08/2013 07:19:00 pm

congrats :)

10/08/2013 08:14:00 pm

alhamdulillah..rezeki ktk berklipat ganda
byk dah cpuv ktk
mesti byk beranak duit ya..hehe

10/08/2013 08:24:00 pm

Tahniah :)

10/08/2013 11:25:00 pm

ramai yang dapat CPUV chipsmore, murah hati betul mr nuffnang dan chipsmore ni :)

10/09/2013 02:06:00 am

tahniah..chipsmore, teringat iklan dulu..sekejap ada sekejap takde..:P

10/09/2013 08:26:00 am

alhamdulillah...moga murah rezeki selalu...

sekarang dia tengah nari2 kat atas tu,done klik:)

10/09/2013 10:50:00 am

Alhamdulillah rezeki..Tahniah Aisya..^^

10/09/2013 11:52:00 am

Alhmdulillh..smoga btmbh rezki..

chipsmore..hmm my fevret biscuits..nyummy ^,^

10/09/2013 03:02:00 pm

Alhamdulillah =) tahniah2..smoga dimurahkan lg rezeki tu..samalah kita..sikit jugak..tp bersyukur dgn apa yg ada..

10/09/2013 03:26:00 pm

tahniah! kmk ssh sgt mok dpt. mgkn bkn rezeki mek lg kot. hiihi

10/09/2013 04:12:00 pm

@Affy Afiqah

alhamdulillah.. hehe

10/09/2013 04:12:00 pm

@Sally Yatiey

makseh.. :D

10/09/2013 04:13:00 pm

@Cik Mun

alhamdulillah.. hehe

10/09/2013 04:13:00 pm

@zafira othman

cepat g check. kot2 ada byk jugak ke.. hehe

10/09/2013 04:13:00 pm

@Nisa Greennnpanda


tq.. :D

10/09/2013 04:13:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

tq kak aiza :D

10/09/2013 04:14:00 pm

@trah zain

alhamdulillah :D

10/09/2013 04:14:00 pm

@Ayie Abas

alhamdulillah.. tq.. ;D

10/09/2013 04:14:00 pm

@Normi Nieza

thanks.. hehe

10/09/2013 04:14:00 pm

@azizah :)

itu lah kak.. hehe.. tq..

10/09/2013 04:15:00 pm

@Liza Licha

tq :D

10/09/2013 04:15:00 pm

@Yumida Huda

alhamdulillah ada lah juak sikit ya.. sik juak tentu banyak tp cukup lah pake duit poket.. hehe

10/09/2013 04:16:00 pm

@Nadya Dyana

tq :)

10/09/2013 04:16:00 pm

@puteri kasih

tau takpe sis.. chipsmore.. nyum2.. hehe

10/09/2013 04:16:00 pm

@Mime MF

kan.. sampai skrg ingat lagi iklan tu..

10/09/2013 04:17:00 pm

@nanakimie

yeke? thnks nana.. semoga nana pun dimurahkan rezeki juga.. :)

10/09/2013 04:17:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

alhamdulillah.. tq kak. :D

10/09/2013 04:17:00 pm

@Cik Yaya

hehe.. sape tak suka chipsmore.. hiks

10/09/2013 04:18:00 pm

@Fais-SKA

sama lah.. hehe.. semoga kita ramai2 dapat BE byk2 dr nuffnang.. hehe

10/09/2013 04:18:00 pm

@CXopportunities

kmk dolok pun mcm ya juak.. tp kinek tok alhamdulillah.. ktk pun, setia jak menunggu, kelak tiba juak masanya.. :D

10/09/2013 05:27:00 pm

@aisya In Shaa Allah . mekasih ktk! moga ada rezeki ntk kmk kelak. :)

10/10/2013 05:05:00 am

Tahniah sis

10/10/2013 10:07:00 pm

@CXopportunities

aminnn.. hehe

10/10/2013 10:07:00 pm

@Isabel Diaz

makseh.. hehe

10/11/2013 10:17:00 am

Ohh i like chipsmore too.. :))

10/11/2013 09:35:00 pm

@Mieza Jhaa K

yeayyy.. ada geng.. hehe

5/26/2015 11:54:00 pm

rezki..Alhamdulillah =)

5/26/2015 11:55:00 pm

Alhamdulilah..
rezki =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...