21/10/2013

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

24 comments

10/21/2013 09:42:00 pm

dari segmen yang sama juga :)

jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

10/21/2013 09:56:00 pm

Selamat bersegmen ;)

10/21/2013 11:28:00 pm

akak dari segmen yang sama.. semoga berjaya aisya.. :D

10/22/2013 02:58:00 am

Selamat bersegmen =)

10/22/2013 07:42:00 am

Good Luck ye..^^

10/22/2013 09:31:00 am

all the best :)

10/22/2013 12:58:00 pm

Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

10/22/2013 01:35:00 pm

hai..segmen sama, blogwalking here sambil2 nak follow..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

10/22/2013 01:59:00 pm

gudluck aisya!

10/22/2013 02:19:00 pm

good luck dear :)

10/22/2013 02:32:00 pm

Nie untuk bloglist ke?

10/22/2013 07:35:00 pm

datang dari segmen kak mia. selamat berjaya ya

recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

10/22/2013 08:35:00 pm

gud luck ;)

10/22/2013 09:10:00 pm

Selamat bersegmen dan semoga berjaya... datang ziarah dari blog ke blog :)

10/22/2013 11:13:00 pm

Assalamualaikum..
husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

10/22/2013 11:16:00 pm

IM datang dari segmen yg sama. Selamat bersegmen :)

10/23/2013 12:33:00 am

Salam~ Zam singgah dari segmen yang sama ~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

10/23/2013 01:02:00 am

datang singgah sini dari segmen yg sama..
gudluck..

10/23/2013 01:00:00 pm

@Joe

ye rasanya.. :)

10/23/2013 01:08:00 pm

ritu akak nk join xnyempat saja haihh..

10/23/2013 02:25:00 pm

singgah petang dekat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

10/23/2013 05:30:00 pm

xsempt join pon...
heee

10/23/2013 08:59:00 pm

ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

10/26/2013 05:59:00 pm

Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...