14/10/2013

Salam Aidiladha

Esok raya haji. Satu hari ini memang dari pagi sampai lah ke malam asyik lagu raya je yang berkumandangan di radio. Jadi di kesempatan ini, nak mengucapkan Salam Aidiladha buat semua. Iolls tak dapat nak bebel panjang-panjang. Pandai-pandai lah tengok sendiri gambar-gambar kat bawah.  

Mulakan hari dengan bertukang di dapur buat Kek Lapis Evergreen

Dadih strawberry untuk semua. Ambik sorang satu, jangan gaduh-gaduh

Ini namanya kelupis. Tak masak lagi ni. 

Cak! Gambar saya wajib ada.

P/s : Uolls masak apa pulak untuk esok?

35 comments

10/14/2013 09:41:00 pm

Sik masak apa-apa, kayo2 gi umah org jak kali.. Hihihihi..

10/14/2013 09:46:00 pm

wowow..semuanya best..kelubis 2 mcm best tpi mcm xpernah mkn lg..hihih bta salalm aidiladha..

10/14/2013 10:30:00 pm

hehe...dadih kita warna kuning! hihihi... ^_^

10/14/2013 10:35:00 pm

comel nya budak gemuk tu. nak cubit2 je tw. haihh haha salam aidil adha. ^_^

10/14/2013 10:35:00 pm

salam aidiladha aisya!
nampak sedap kek lapis tu...resepi resepi pleaseeee haha
dadih pun alamak aiii, geram tengok, nak beratur juga boleh tak? nak satu je..huuu

10/14/2013 10:46:00 pm

sedapnyaa kek lapis tu..nakk!!

10/14/2013 10:59:00 pm

kucing tu mmg patut ada. model tu. HAHA

10/15/2013 01:56:00 am

rendang daging :D
Slmt hari raya :)

10/15/2013 06:19:00 am

selamat ari raya! aku mok dadih ya blh x??

10/15/2013 10:56:00 am

salam aidil adha, aisya... ^_^
bestnya tengok kek lapis tu... :)

10/15/2013 11:50:00 am

sedapnya tengok kek lapis evergreen tu..kalau sejuk2 lagi sedap..nyum..nyum..

anyway #SalamAidiladha buat awak dan keluarga..=)

10/15/2013 01:49:00 pm

@Vee Lea

bah dtg umah.. haha..

10/15/2013 01:49:00 pm

@ikhwan yusuff

kelupis tu mcm ketupat jugak.. :)

salam aidiladha juga ye. :)

10/15/2013 01:49:00 pm

@Sally Samsaiman

dadih jagung? jom exchange.. haha

10/15/2013 01:50:00 pm

@asha hana

cubit je.. dia tak rasa pun. lemak byk. haha. salam aidiladha juga.
:D

10/15/2013 01:50:00 pm

@Affy Afiqah

nnti sy bg resipi ye.. hehe..
ambik je.. haha!

10/15/2013 01:50:00 pm

@azizah :)

ambik lah kak jijah. :D

10/15/2013 01:51:00 pm

@syuk shusuke

model tetap.. haha

10/15/2013 01:51:00 pm

@Wiya Hassim

sedappp.. hehe.. salam aidiladha juga ye..

10/15/2013 01:51:00 pm

@Wiya Hassim

sedappp.. hehe.. salam aidiladha juga ye..

10/15/2013 01:51:00 pm

@eZad niMo

bah datang umah ambik dadih. haha

10/15/2013 01:52:00 pm

@miz ruha

kak ruhaaaaa! lamanya tak jenguk kak ruha.. huhu.. salam aidiladha juga.. :)

10/15/2013 01:52:00 pm

@husna zahidi

hehe..

salam aidiladha juga ya. :)

10/15/2013 06:55:00 pm

kelupis tu ayie tgok mcm pelebat ja klu kat sini..hehe

slmt hari raya aidiladha..aisya dan keluarga :)

10/15/2013 11:46:00 pm

selamat ahri raya aidiladha aisya.. akak masak rendang ayam je.. kemudian akak lepak makan menu lain di rumah saudara.. malam ni baru online.. hihi..

10/16/2013 07:54:00 am

wah.. kek lapis tu yang mengujakan tu.. salam aidil adha dear..

10/16/2013 12:47:00 pm

@Ayie Abas

pelebat? tak pernah dengar.. mcm mana tu?

10/16/2013 12:48:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

salam aidiladha juga kak aiza.. hehe.. tu la semalam kurang sikit trafik.. semua cuti raya.. hehe

10/16/2013 12:48:00 pm

@Norhasniza Khalid

hehe.. yummy!

salam aidiladha juga mama. :D

10/16/2013 12:49:00 pm

gambar last tu, penat menolong tuan dia masak kot...hehehe

10/16/2013 03:53:00 pm

@aisya

lambat la, dh abis dadih torg kali, huhu. lain kali anta jak ke rumah :P

10/16/2013 06:38:00 pm

waaah, kek lapis buat sendiri kee :)

10/17/2013 09:42:00 pm

@puteri kasih

mmg penat.. jadi tukang kacau org.. haha

10/17/2013 09:43:00 pm

@eZad niMo

ada gik sikit tok.. cukup lah utk torg duak yuwais. hehe

10/17/2013 09:43:00 pm

@sha (chirp chirp)

yup. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...