10/10/2013

Spontaneous Thursday : Pou vs Pau


Masuk dapur, tengok apa ada bawah tudung saji.
Adik jerit, "Eh, Pou!"

Nanti kakak try cari Pou yang rupa begini kat Play Store lepas tu install kat phone ye dik.


Dan Pau yang ini pulak kita buat makan. Okay?

p/s : Ada-ada je budak ni. Hari tu honeydew dikatanya betik. Tok yang orang sarawak madah kuat plente eh. 

45 comments

10/10/2013 11:59:00 am

nama hampir sama dan dua-dua pun bulat...hahaha

10/10/2013 12:13:00 pm

sedap pulak nampak POU tu..hahaha

10/10/2013 12:45:00 pm

tak paham tang bahasa sarawak tu..:)

10/10/2013 12:50:00 pm

haha.. comel je adik

10/10/2013 02:34:00 pm

ahahaha, budak baru nak belajar apa yang ada kat sekeliling dia tu, comel je :)

10/10/2013 02:36:00 pm

hehe comel je ..

10/10/2013 02:43:00 pm

Lawa pou ikat rambut.hehe

10/10/2013 02:47:00 pm

hahaha

10/10/2013 03:40:00 pm

eh ? bukan bnda yg sama ke ? jnji makanan. hehe

10/10/2013 03:44:00 pm

eh?apsal tetiba rs confused pau dgn pou ni..haha:P

10/10/2013 04:13:00 pm

boleh buat teka teki ni, apa pou yang tak boleh dimakan.. jawapannya game pou.. hihi..
p.s: ayat yang last tu akak tak faham..

10/10/2013 05:37:00 pm

feveret mama ni tau... hihi

10/10/2013 06:54:00 pm

Haha. Pou ni memang popular betul sekarang :)

10/10/2013 07:14:00 pm

hihihi..lamak x dgr word ya eh..kuat plente
nang kiut la buah honeydew dikatanya buah betik
kmk x pnh main pou..tedah..jaik ati x ktk dgr..hihi

10/10/2013 07:59:00 pm

dua tu bukan sama ke?? pau jgak kn =) cuma boleh mkan n xleh je..honeydew betik?? hahaha..rsa betik kot XD

10/10/2013 10:08:00 pm

@puteri kasih

haha.. tu lah..

10/10/2013 10:09:00 pm

@Sally Samsaiman

kannnn.. Pou kacang merah.. sedapnya.. haha

10/10/2013 10:09:00 pm

@Normi Nieza

kuat plente tu maksudnya kuat bergurau.. hehe.. maksudnya adik sy tu jenis yg kuat bergurau.. hehe

10/10/2013 10:09:00 pm

@Liza Licha

hehe..

10/10/2013 10:10:00 pm

@Affy Afiqah

dah 13 tahun belajar dah... haha

10/10/2013 10:10:00 pm

@ezyra daniel

hehehe... :D

10/10/2013 10:10:00 pm

@adrianna syaz


mcm tuannya... hahaha!

10/10/2013 10:10:00 pm

@Cik Mun

XD

10/10/2013 10:11:00 pm

@syuk shusuke

bab makanan cepat je dia.. hehe. Pou rasa apa syuk? tak pernah try lg ni.. hehe

10/10/2013 10:11:00 pm

@Mime MF

haha.. saja dia lah tu..

10/10/2013 10:12:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

pau apa yg takleh dimakan lah kak.. kak aiza pun confused dah ni.. hehe..

kalau translate adik sy tu jenis yg kuat bergurau.. hehe

10/10/2013 10:12:00 pm

@Norhasniza Khalid

yg mana satu mama? Pau atau Pou.. hehe :P

10/10/2013 10:12:00 pm

@sinuha

betul3.. hehe

10/10/2013 10:13:00 pm

@Yumida Huda

org kinek tok xda make perkataan2 cm ya agik.. hehe..

rame juak yg sik pernah main game ya.. tapi sikda lah best ne pun rasa kmk.. hehe

10/10/2013 10:14:00 pm

@Fais-SKA

entah la dia tu.. hehe

10/10/2013 11:21:00 pm

Hahaha, tang serupa jark nya.

10/11/2013 09:50:00 am

Pernah jgk tertukar honeydew dgn betik..terbeliak mata Mr.K..haha

10/11/2013 02:14:00 pm

comellnye pauu and pou. dah lama x main game tu :D

10/11/2013 09:28:00 pm

@Isabel Diaz

yalah ya.. haha

10/11/2013 09:28:00 pm

@Mieza Jhaa K

sama lah kak.. terkejut sebentar.. haha

10/11/2013 09:28:00 pm

@Aya Zuki

tau takpe.. kalau teringat je main benda tu. haha

10/12/2013 03:35:00 pm

pasni klu aisya ltak kt fom mmg men pou tu jela jwb yer..hihihi

10/12/2013 04:45:00 pm

xreti main pou tu..huhu

10/12/2013 08:14:00 pm

dah sebutan dia pon sama, budak2 pon confius dah. huhu

10/15/2013 01:22:00 pm

@ayut

tak jugak
hehe

10/15/2013 01:23:00 pm

@azizah :)

game budak2 je tu kak.. :)

10/15/2013 01:23:00 pm

@sha (chirp chirp)

yela kot. hehe

10/21/2013 09:14:00 pm

hahaha~~ kak ruha pun terpengaruh duk suap pou makan...

10/23/2013 01:12:00 pm

@miz ruha

gemok lah Pou kak ruha.. hehe

6/20/2014 11:27:00 am

awww,
lezaat,
salam

Dara

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...