12/10/2013

Key Chain Giveaway by Ikhwan Yusuff

Malas nak menaip entri panjang-panjang jadi stalk blog adik comel INI untuk tengok-tengok GA atau contest yang ringkas-ringkas. I tau dia memang rajin sangat join benda-benda macam ni. Wahai Isabel Diaz, kamek selongkar-selongkar kejap blog contest kitak nangga apa GA yang best and simple. Hehe


 Tarikh Tutup : 31 Oktober 2013

p/s : Kumpul keychain memang hobi sejak azali lagi. Kalau uolls travel ke mana-mana jangan lupa cenderahati untuk Iolls ye. Hiks.

15 comments

10/12/2013 07:42:00 pm

goodluck! :)

10/12/2013 07:51:00 pm

tq sbb join..:)
follow sini sekali http://duniakita94.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta.html

10/12/2013 08:23:00 pm

good luck aisya :)

10/12/2013 09:33:00 pm

good luck!! :)

10/12/2013 09:37:00 pm

semoga berjaya aisya.. :D

10/13/2013 10:10:00 am

Good Luck Aisya..^^

10/13/2013 11:50:00 am

gud luck dear..

10/13/2013 02:32:00 pm

selamat bersegmen
gdluck utk ktk
isi tabung nuffnang sitok-scfc

10/13/2013 07:24:00 pm

gud luck dear =)

10/13/2013 10:53:00 pm

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Key Chain Giveaway By Ikhwan Yusuff
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
Giveaway Ulang Tahun Pertama GreenApricot

10/14/2013 05:10:00 pm

yaya pon suke kumpl keychain dlu..tp skrng lau dpt xde kumpl..trus pkai..selagi ade lubng yg boleh dgntung,sume dgntung..hehe ;p

gud luck ye ^_^

10/14/2013 10:53:00 pm

gudluck aisya

10/15/2013 03:06:00 pm

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Key Chain Giveaway by Ikhwan Yusuff

10/16/2013 01:19:00 pm

good luck adik manis..sis pun suka kumpul keychain :)

10/24/2013 07:23:00 pm

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...boleh nanti follow blog ayu sekali...hehehee...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/key-chain-giveaway-by-ikhwan-yusuff.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...