17/11/2013

Alahai Maxis

Sehari dua ni asyik problem je. Message tak delivered. Kita je lama menunggu balasan dari pihak sebelah sana tapi rupa-rupanya message kita yang tak sampai. Tak tau lah sama ada coverage kat tempat I ni yang problem atau apa. Tapi kalau call okay je.

ehsan Pakcik Google

By the way, terima kasih buat Blogger Vee. Dapat topup RM5 sebab berjaya meneka dengan tepat teka-teki tempoh hari. 

Gambar dicuri dari blog Vee.

Nasib baik tuan tanah tanya topup dah masuk belum. Terlupa pulak tentang ini. Kalau uolls nak tau apa jawapan kepada teka-teki tersebut boleh lah terjah entri INI.

p/s : sakitnya seolah-olah menggigit tulang. 

28 comments

11/17/2013 08:17:00 am

assalamualaikum..aisya :)

aik..kat malaysia ada kangaroo eh? baru tahu nih..apa agaknya jawapannya..haha

tapi handal la aisya dpt teka soalan teka-teki tu.. :D

11/17/2013 08:47:00 am

tahniah dapat topup.. akak dah lama tak guna maxis.. sekarang akak guna celcom..

11/17/2013 09:52:00 am

lawak juak teka teki ya.. hehe ;D

11/17/2013 10:48:00 am

sakit ape ni?

11/17/2013 11:33:00 am

aku kalo msg x delivered2, aku restart hp je. tp kalo x jd gak, makna nyer sah la, provider yg bermasalah.

11/17/2013 12:28:00 pm

Tahniah menang topup tu..akak x guna maxis guna dg je utk caller n celcom utk tenet..hihii

11/17/2013 01:11:00 pm

pengguna maxis rupanya hehe

selamat berhujung minggu ya :)

11/17/2013 01:48:00 pm

kadang-kadang ada juga problem..macam chipsmore kejap ada line kejap takde.

p/s tahniah dapat topup :)

11/17/2013 02:15:00 pm

wah.. rezeki.. hahaha.. kangaroo.. tetiba teringat no maxis yg xon dah setahun... dh mati kot rasanya.. hehehe..

11/17/2013 02:25:00 pm

salam..cik aisya.. =)

ngeri ada kgaroo?mana tu cik aisya?huhu

11/17/2013 05:00:00 pm

Macam-macam. Line memang selalu masalah kan.

11/17/2013 07:23:00 pm

tahniah aisya.. untung la dpt topup..he

11/18/2013 08:18:00 pm

hehe ohh boleh buat teka2 nie. hana sendiri tak terpk jwapan mcm nie. :D

11/18/2013 11:33:00 pm

coverage problem tu kut, maybe sebab faktor cuaca tak berapa elok...

11/21/2013 02:30:00 am

@Ayie Abas

haha! nasib je tu.. tembakan mengena.. hehe

11/21/2013 02:31:00 am

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

sy pula sebaliknya kak.. hehe.. terima kasih. :)

11/21/2013 02:31:00 am

@Sally Yatiey

lelah juak mikir apa jwpnnya ya.. hehe..

11/21/2013 02:31:00 am

@Cik Mun

pergelangan tgn mungkin terseliuh sikit kot time tu.. tpi okay dah. hehe

11/21/2013 02:32:00 am

@aswadz

sama lah.. berapa kali restart gak.. tp masih sama. tp skrg dah okay dh..

11/21/2013 02:32:00 am

@atien zuraidah

dua2 tak guna.. dulu guna jugak celcom.. hehe

11/21/2013 02:33:00 am

@Cik Itah@RRP

hehe.. ;D

11/21/2013 02:33:00 am

@puteri kasih

line ada sis.. tapi msg tak delivered. call okay je.. masalah ape ntah.

tq.. :D

11/21/2013 02:34:00 am

@Nurul Farahizzati

dah la tu kot.. hehe

11/21/2013 02:34:00 am

@Cik Yaya

ha, cari lah apa jwpnnya.. hehe

11/21/2013 02:34:00 am

@wanariahamiza

line okay je.. call boleh, msg je yg tak delivered.. huhu

11/21/2013 02:35:00 am

@azizah :)

terima kasih kak jijah.. alhamdulillah, rezeki. boleh lah calling2 dengan en. barney. hiks

11/21/2013 02:35:00 am

@asha hana

sy hari tu pun ambik masa lama jugak nak fikir. haha

11/21/2013 02:36:00 am

@Affy Afiqah

yg lain semuanya ok.. cuma msg je yg payah nak lepas.. mati lah kalau nak suruh kita call aje.. haha!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...